Read all aboud it

Du kan läsa min bok om mitt liv 3000 gånger, du kan försöka bli mig hela tiden men du kommer aldrig kunna förstå mitt liv, hur oerhört sårad jag blivit och hur hur lycklig jag varit, ALDRIG.
Du kan försöka gå i exakt samma fotspår som mig men du kommer ALDRIG lyckas bli MIG.

Om det är något jag är noga med är det att folk ska kunna respektera mitt liv och den jag är.
Jag sätter ner foten ordentligt om någon försöker ta samma väg som mig i mit liv eller om något försöker förklara att mitt liv är en dans på rosor.

Noga med det, att folk visar respekt, om dom inte gör det lägger jag dom på sopptippen, och frågar om dom vill ha en smutsig trasa att torka sig med, ungefär så.

Nu så ska jag säga godnatt till mina underbaraste läsare som idag satt besöksrekord flera dagar nu, älskar jag er eller älskar jag er?

Omogna ungar

Lite bilder från idag

Sommar

Satt just och kollade på massor av gammla bilder från i somras, kunna hoppa upp i sadeln klockan sju på kvällen vid solnedgången i ett T-shirt och rida ut på ängen och bara galoppera, sitta och trimma andras och egnas hästar om det behövs, nej ska sluta drömma nu innan jag längtar ihjäl mig själv.
Här är några få bilder!
 

Försöker kolla

Livet och lite annat

Sitter just nu hemma med min lillasyster i henns säng, om jag ska vara ärlig så e det för att jag e livrädd efter alla skräckfilmer jag sett på idag, haha.

Mamma kommer snart hem - då ska jag ut till stallet en snabbis och ta bort tejpen från limones hovar, hon fick nya fossingar idag och eftersom det e silikon i så lägger vi tejp så den kan stelna.

Och vet ni vad jag ska göra? Jag ska ta med mig kameran ut, foto ALLT och så. Tycker det e roligt att kolla på bloggar som liksom lägger upp vardagsbilder.

Och som ni ser har jag ju en anna header, riktigt fin tycker jag. Emilia har gjort den, älskar dig brooo. www.emiliakarlsson.blogg.se

Men ja, bilder kommer ikväll.

Jan. 31, 2013

Försökte ladda upp en video när jag kollade på paromactivetive eller nej nu sava jag fel, men e typ rädd för ALLT nu, och skriker runt och alla typ mobbar mig, haha!

Posetivt/Negativt

Ibland tror jag det är viktigt att kunna koppla bort alla negativa tankar för att kunna vara lycklig och kunna ta steget ut i livet.
Att man ibland måste få tänka jag är bäst.Göra sakersom man tycker är roligt istället för att alla dina negativa tankar drar dig åt ett hål du inte vill komma till.
 
Jag har lärt mig att hantera posetivt och negativt nu, tror att man måste kunna inse att man e bra för den man är och kunna tränga bort allt negativt.
Detta e säkert en fråga som kräver ett svar under en tid - men jag har lyckas koppla bort mina negativa tankar när jag försöker få bekräftelsen från mig själv att jag e bra.
 
Självklart måste man sätta sig ner ibland, och fundera över allt negativt som händer varje dag. Liksom kunna falla ner från klätterväggen och tänka varför jag föll ner, för att sedan krypa uppåt igen.
 
Jag försöker tänka posetivt varje dag för att må bättre, man gör det och får en stor självkänsla.
Först gäller det bara att kunna tränga sig förbi det dåliga, right
 

Hej

Hoppas alla ni som läser min blogg får en riktig härlig OnTorsdag menar jag!

Har lite brådis så måste skynda mig, men ha en bra dag.

Gokväll

Fick precis uppleva den underbara känslan när statistiken e på TOPP.
Blir så otroligt glad, så det är inte sant.
Att folk vill kolla på lilla mig, och det är inte sant vad ni lyfter självförtroendet asså, seriöst det lyfts otroligt över att man ser ett sträck på en siffra, men typ så fungerar det.

Just nu e jag inne i en period där jag är otroligt säker på mycket, jag vet vart min EGEN gräns går och känns som att vänner som gör småsaker dom själva inte märker men betyder otroligt mycket för mig, på ett dåligt sätt - jag skrattar mest nu.
Jag vet vad jag kan prestera i skolan, jag vet vilka ämnen jag e mycket sämre på och vet vilka jag är bättre på, jag e en otroligt säker person nu, kan mig själv liksom och säger ifrån om något så inte skulle passa mig, känner att ridningen går framåt med båda ponnysarna och jag e en trygg ryttare vilket e otroligt viktigt.
En säker Elin just nu, vilket jag trivs med. Men imorgon kan jag sitta hemma i min säng och gråta istället, who know?

Nu ska jag gå och lägga mig efter en lugn kväll, ses imorgon eller?

My crazy friend<3

HAHA

Vad e det för fel att vara dig?

Vad e det för fel på dig, varför kan du inte bara vara dig själv?
Jag bedddar till gud och försöker hjälpa dig att hitta dig?
Allt jag ber om att e att du ska vara dig själv, inte två personer utan dig.
I like when you are you!
 
Ibland blir jag faktiskt lite uppröd varför jag bryr mig så hemskt mycket om andra folk, hur jag försöker hjälpa andra på deras väg, jag lyckas, misslyckas och folk kastar det på skithögen. Men jag glömmer på något sätt ALDRIG dom. Jag kan fundera dag in och dag ut varför personer inte kan vara sig själva.
Jag tror jag har lagt ner för mycket tid på hjälpa andra ibland även fast det inte märks så kan jag sitta och tänka på dig och varför du bara blandar en äcklig soppa över dig själv. Läs allt noga en gång till och var dig själv, annars säger jag heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejdå.
 

SLUUUT

Gjorde ett schema igår, när jag ska vara hemma och vilken tid exakt jag ska sitta upp på båda ponnysarna osv.
Gjorde världens tidspress på mig själv, men det var faktiskt kul.

Ska börja med detta, då blir det inte att man kommer hem 19 varje kväll, liksom hade duschat när klockan var 16.55 och innan hade jag ridit två överpigga ponnysar och fixat stallet. Så där mysigt slö nu, skön känsla.

Ses sen, ska bara plugga inför sista provet på veckan nu, tagga tagga taggggga.

Åså nästa häst

Rider första hästen nu

Pigg som fan lilla snutten

Den dagen

Den dagen vi skulle till vetrinären och för att få en diagnos för hennes vrickade ben, den dagen jag skulle vara borta max 2 timmar från skolan, den dagen jag skulle få visa upp min friska lilla ponny, blev en stooor madröm istället.
 
Allt ggick så sjukt långsamt, varje minut stog jag och väntade, täntade på att vetrinärerna skulle låta min ponny leva.
 
Att komma dit, först gjorde vi ett böjprov och longering - jag hade aldrig sätt en större hälta en DEN.
Vetrinären sa med en gång till hennes hov, som då var helt röd, helt röd tro mig. " Denna hoven mår inte bra, det ser alla." Dom bestämde med en gång att hovslagaren skulle ta över jobbet, han kunde inte ta av skon, hon stegra och hade ont som fan. Dom gick in och droga ner henne för att börja med att röngta hennes hovar, efter det gick det fort. In med tre hovslagare och av med skon fort som möjligt. Dom gick längre och längre in i hoven för att få bort all röta som var i halva hoven, alltså var halva hoven borta. Vetrinärerna hade då tagit in mamma i ett rum och sagt " Vi tror inte denna ponnyn kommer överleva dehär, om det ens e någon ide att försöka.."
Mamma sa tydligt till dom att vi ville ge henne en chans, en chans om att drömponnyn skulle få leva.
 
Dom spruta i silikon, bandage runt båda bena.
Vi var hos vetrinären från 09.00-17.00.
Men jo tjena, stå i box 3 månader, YES.
Limone fick ju värre skador efter detta, och ALLT bror på att hennes skillet satt inprimsip i hoven.
Aha, diagnoser då?
Bärransröta, läderhudsinflamation, kotledsinflamation och fång. Jag tycker fång e sjukt allvarligt, men då tänker vi fång ggr 3.
 
Denna dagen kommer jag ALDRIG glömma.
 
Denna bilden la jag ut på instagram den dag och skrev " nu taggar vi vetrinären "
 

Nämen cha

Sitter på en raaaaaast, vad gör ni alla mina fina läsare?

Dagens outfit

Vet att bilden e lite dålig, men men.
Byxor: Cubus faktiskt.
Linne: Zara
Kofta: INGEEEEEEN KAMELANNING

tjolahopp

 
Ibland undrar jag faktiskt varför du e så falsk, utan att du själv vet om det.
Du vet inte om att du blandar en äcklig soppa runt dig själv, som jag funderar på att tacka nej till.
Jag funderar på varför jag ligger snäppet högre dig, hur kan jag veta saker du tror jag inte vet?
Har jag ögon i nacken eller e du just falsk?
Ibland e det faktiskt bättre att vara sig själv, innan alla hatar dig.
 
Lite av mina tankar just i stunden, som ni vet pupliceras här, right?
Jag tänker mycket, ibland tänker jag tankar utan e specifik anledning och tvärtom. Men alla e dom äkta, alla kommer från mig och mitt hjärta, true.
 
Denna måndagen sätter vi på oss den där coola kepsen, sträcker på oss och är oss själva.
Det slår vi på?
 
Godmorgon världen, förresten.
 
Bild från i våras, när vi var i Grekland. HAHAHAHAHA, jag avlider.

Now im going to?

Det e sånna dagar som idag, när jag förstår hur mycket mina ponnysar betyder för mig och hur extremt mycket tid dom tar, men hur varje bråkdel är vääääääärd av all den tiden.

Pysslade om ponnysarna lite extra idag, mockade boxarna extra noga, tvättade vattenhinkarna och fyllde nytt fräscht vatten.

Klippte limones lugg och borsta henne extra länge, stog och myste länge med morötter och gosa, bara hästarna i huvudet och INGET annat, vilket var otroligt skönt.

Suttit och pluggat inför ett prov, sista timmarna på kvällen. Känns rätt skön att få det gjort liksom, älskar att ha saker gjort i tid.

Har jag sagt detta någon gång tidigare.....hmmm, haha?

 

Aha ska vi byta ämne nu då, slå på ett deepshit och ändra riktningen på detta inlägget, som det då blir ett rörigt inlägg?

När det är så sjukt mycket tankar i huvudet e det svårt att förmedla detta på tangentbordet, liksom släppa ut ALLT och sedan vet ni min historia liksom, har sjlv svårt för att få ihop ett inlägg UTAN att någon ska känna sig träffad, fine ni ska bli träffade i hjärtat. Tänka till och fundera MEN inte sitta och hänga ute någon, thats not mah style. Gud, förlåt för jag skrev mah förresten, ska hela klassen bomba mig med att jag e en megabimbosuperduperfjortis nu då eller?

Eller ojj förlåt för att jag kommer lägga upp en fjortisbild all in här strax, verkligen inte mening att få era dryga kommentarer till målinjen.

Och sedan kanske jag ska säga förlåt för att jag hade på mig en viss klädsel idag, för att få alla att förstå att från oc med nu ska jag sätta på mig det ni säger jag ska ha på mig.

Och sedan får jag ju inte glömma att ursäkta mig för att du blev lite ledsen idag, det e min skuld...jo jappjapp.

 

Hur fungerar en vardag i skolan igentligen....... men jag kan säga förlåt för att jag råkade tappa min penna också, om du vill?

 

Seriöst.

 

 

E du ett miffo

Matvrak

Kärt åteseende

BRA UPPDATERING

Kommer senare, sådana inlägg som e jag och sånna som e min sil. Ska bara plugga och fixa stallet först, right? Back soon

Hola senioras

Skolan gick rätt bra, allmänt chill.
Ska snart gå ner med Sara till pizzerian och äta en SALLAD, hörde ni?

Tror jag försöker trimma båda hästarna i paddocken ikväll, bara jogga dom lite lätt, longerar eller släpper dom, ja inte bestämt mig än, haha.
Men ses sen, om 20 min vill säga.

ALLA KOLLADE PÅ MIG HAHA

Pröv

Kom alldeldes nyss ut från ett NO-prov, gick hyfsat... Eller rätt nöjd, får se hur det gick.

Efter skolan går jag kanske ner med Sara till pizzerian och käkar en sallad, nyttig här jaooo.

Dagens outfit

En ny morgon

Mamma väckte mig 06.00 imorse, så har pluggat sedan sex imorse med varm oboy såklart😜

Ska stiga upp ur min varma säng och fixa iordning mig, kladda på den där svarta geggamojjan och sätta upp håret med en svart tråd.

Efter skolan vilar förmodligen hästarna på grund av denna isbanan, så då spenderas kvällen med plugg och ett varmt bad, härligt.

En dag i mitt liv

Haft en fruktansvärd huvudvärk idag, som släppte och kom tillbaks.
Uch, hatar sånna dagar när jag inte vet om jag kan gå till skolan eller inte, om jag pallar allt liksom. Ångrar att man inte givk osv. Men behöver nog sånna dagar, har börjat få världens hårdaste huvudvärk HELA tiden, men men.

Pratat med Emilia på skype förut, ohå det var något nytt va? Älskar den tjejen verkligen, EN här i världen som inte en playar.
Älskar serre den känslan när man kan sitta ovh spyda ut massor av komplimanger till vänner, och mena det FULLT UT.

Pluggat inför ett stort prov som går av staplen imorgon, e faktsikt orolig för hur det ska gå, menmen mamma väcker mig vid sex imorgon så får jag ta fram mitt häfte och plugga lite till, det ordnar sig.
Tar och statsar fullt ut på ett SO-prov på torsdag istället, nej klart man ska försöka prestera på ALLT man gör i skolan även fast det brallar över ibland, right?

Pluggar *host*

Study

Sitter och försöker nöta in MASSOOOOOR.

Mys

Ligger i sängen och kollar på film, saknar dig. Ska fortsätta med det.

Jo men

Tänkte att jag ska försöka ta lite bilder idag, vanliga randombilder kanske? Eller något speciellt ni vill att jag ska fota?

Some picturzzzxxxvn,.

À

E det nu gränsen har gått?

E det nu jag ska gå fram och smascha en bomb framför någon, när någon minst anar det? 
Eller e det nu jag ska knipa igen, inte låstas vara glad men inte säga något?
Eller e det nu jag PANG BOM byter skola, bara sådär?
Eller e det nu allt ska ut på bloggen?
 
Vad ska hända nu? Vad e det mognaste sättet, eller ska jag bara fortsätta leva lite?

Godmorgon igen

Stannar hemma från skolan idag, har världens huvudvärk och väldigt trött.
Känns bättre att vila upp sig idag så jag kan gå till skolan imorgon, har ett viktigt prov.

Får se om jag longerar hästarna idag, om jag får för mamma haha.

Ska gå upp och äta frukost, med min huvudvärk.
Sa jag uppdatering idag btw?

Godmorgon babes

Hur mår ni? Vad ska ni göra idag? Sovit gott?

Ska fixa mig iordning nu, ses snart'

Vad döljer du för mig, främling?

Idag e en dag när jag inte orkar något, blir irriterad på alla och vill bara lägga mig ner i sängen och aldrig gå upp.

Måste plugga till ett NO-prov men orkar seriöst inte ta fram min mapp och nöta in allt, jag måste hoppa in i duschen men orkar inte gå in.

Jag orkar inte nöta in alla problem som kommer komma in under veckan, jag orkar inte lägga fram något snyggt till skola och jag orkar inte stå där framför speglen för att få ett fint utseende.

Jag e helt paff efter kvällen, dessutom känns det som jag e påväg att bli sjuk.
Orkae inte ta tag i saker, verkligen inte.

Ska sätta på ett bad och ladda upp för en vecka som jag inte orkar med. Mååånga viktiga prov som jag måste prestera på i veckan.

Nej ska sluta tycka synd om mig själv att jag inte orkar hämta ett glas vatten, när barn i afrika måste gå mil för att få vatten:

Vad gör man inte?

Pappa e inne och handlar så tar upp hela baksätet med en kudde, damn skönt.

Snart

Snart kommer den vanliga uppdateringen tillbaks, den där roliga och spännande uppdateringen. Den uppdateringen som krävs otroligt mycket jobb, men som ger finfina resultat.

För det värkar vara den ni gillar, then i do it.

Snart hemma, brb.

Nu då

Ska kolla på en sådan gråtfilm, mys.
Tycker du ska kolla ner på mitt inlägg.

Gott som jag vet inte vad

Var en riktig vän

Att vara en vän e sånt sjukt frätande ord nu, man diskuterar bland vuxna hur deras egna barn blir särbehandlade av sina vänner och hur synd det e om dom. Vänner beeter sig på olika sätt för att tycka sig själva vara en bra vän och få alla att tro att man själv e den vännen som kan behandla alla på rätt sätt, att man själv vet hur en vän ska behandlas.
 
Vänta lite, var hände med att kunna erkänna sig själv. Kunna stå för att man själv inte e bättre än någon annan och att nu föräldrar inte ska sitta och tycka synd om era barn - har ni någon gång tänk tanken att fråga var erat barn gjort?
 
Jag kan med handen på hjärtat säga att jag e inte en perfekt vän, jag behandlar inte alla på ett bra sätt, men jag visar respekt mot ALLA, även dom som jag hatar och dom som hatar mig, respekterar jag folk.
 
Vänner som tror säg tycka att man vet hur man behandlar sina vänner, det e alltid dom som inte visar respekt, dom som alltid sårar en och dom som alltid visar sig vara en god vän vid deras föräldrar.
Så kom nu inte och säg att detta angår inte dig för det gör det.
 
seriöst, man har så höga höga krav på sina vänner där ribban gått för långt. Medans man själv beeter sig som en spya framför ett mäktigt lejon? Exakt så fungerar vänsksp nu.
 
Ribban e hög för dina vänner, du e låg för dina vänner? 
Jag har sån lust att rapla upp massor av namn här och säga att dom tro sig kan behandla vänner.
men NEJ, denna platsen hängs ingen ut, jag håller det för mig själv.

Godmorgon

Sovit som en stock inatt, vaknade sent och damn vad skönt det var.
Ätit en mysig frukost och skrattat.

Nu sitter jag i soffan framför en öppen spis och värmer mig, såååå skönt.

Vi åker hel vid tolvtiden så funderar på att longera båda hästarna en stund, haha crazy.

Nej, nu ska jag mysa sista stunden i dalarna.

What a kväll

Var musik på högsta volym och folk som dansa på högsta volym, rätt kul haha.
Fick egen beställd pizza, frågerunda och så körde vi armbryting. Haha jag vann mot två vuuuuxna, * nöjd *

Nu ska jag krypa ner i min säng, mysa och drömma mig bort.
Så ses vi imorgon igen, right?

Cha cha

Här öset det musik, vad gör ni?

Like a boss

Dagens outfit

B-ponny

 
Sommaren 2011 hade jag hemma en B-ponny hingst. En welsh, 14 år och världens snyggaste.
Han hade under en längre tid varit deprimerad pga att ingen töade tid att pyssla med han.
 
Har aldrig möt en snällare ponny än denna, även fast han var en hingst skulle han ALDRIG göra något elakt. Kunde sätta grimskaftet i min lillasysters händer som e 4 år och be henne gå med han till stallet. Sjukt hur snäll han var igentligen. 
 
Han hade stora problem med huden, så stog och tvättade han i timmar, men Gud vad mysigt det var. Han e nog en sån ponny som man kan gå till när man är ledsen, som alltid finns där liksom.
 
Hur som helst, han hade inte blivit riden så mycket, så ibörjan handlade allt om att kunna fatta galopp och den där grunden som är viktigast. Efter ett tag märkte vi att han inte riktigt hållde för den träning jag vill.
så hade han bara under sommaren, men Gud vilken ponny han var och så otroligt vacker.
 
Vill verkligen lyfta fram denna ponnyn, massor av fina minnen av han. Från en deprimerad ponny till en ponny som fångade ALLAS hjärtan och tog hand om en som jag aldrig kommer glömma, nevehh.
Denna ponnyn äger alla och som har hjärtat På rätt plats. 
 

Cha cha

Sitter i bilen och väntar på att mamma ska komma tillbaks, hon köper korv.
Ska steka korv och bröd, sedan blir det feeeeeest, haha nedå.

Someone like you;)

Promenad

Saker ni inte om ponnysarna

- killen pruttar alltid efter man galopperat ute.

- limone e sveriges största matvrak och äter hur snabbt som helst.

- killen älskar lakris.

- limone står inte stilla när man hoppar upp, kan ta 10 min att komma upp.

- killen har vattenskolor.

- limone brukar kissa på gången.

- killen blir jättesur om man jävlas med honom.

-

Hej

Vad ska ni göra idag då?
Själv ska jag äta upp mig själv i godsaker, haha.

Slöjd

Slöjd

Sööt

Har en övertam kanin som en bebis i knät, mysigt haha!

Shit

Hade tresifrig statistik på bloggen igår, så himla tacksam verkligen, hands up.

Ligger i min sovsäck på luftmadrassen och bara njuter av att kunna ligga kvar.
Men ska upp och äta frukost nu, ni vet att vi hörs snart?

Look

Har precis kollat på LOL, seriöst hur mysigt? Älskar filmen, men speciellt er.
Puss.

Utvärdering

Vilket datum från 2012 kommer du aldrig glömma?

Dagen då Limone blev friskförklarad, den dagen går inte att beskriva med år, en så grym känsla som jag aldrig glömmer. Vet dock inte vilket datum.
 
Gjorde du något 2012 som du aldrig gjort förut?
 
jag har gjort massor iår som jag aldrig gjort tidigare, tror detta beror mycket på att jag utvecklas som person.
 
tror du 2013 kommer bli bättre?

För mig är det svårt att få ett sämre år än 2012 så JA.
 
Vad var din största framgång under 2012?

Jag har utvecklas som person så sjukt mycket, jag vet att om jag inte hade gjort det hade jag inte tagit tag i problem med vänner framförallt, på ett moget sätt.
 
Bästa köpet?
 

Min iPhone helt klart, utan den hade jag inte överlevt, haha.
 
Vad spenderade du mest pengar på?
 
Hmm.... Klädesplagg tror jag.
 
Gjorde någon dig riktigt glad?
 

Emilia, jag e riktigt glad att jag står som en vän till henne, otroligt vad mycket hon betyder för mig.
 
Vilka sånger kommer du påminna dig om 2012?
 

Rihannas, Diamond, Psy, Gangnam style och The Script, Hall of fame.
 
Vem har du umgåtts mest med? 
 
Sara, familjen och Emilia genom datorn och Olivia Spenderade typ hela sommaren med henne.
 
Bästa minnet från 2012?
 
Jag vet faktiskt inte.
 
Har du haft ett förhållande under 2012?
 

Haha, japp:(
 
Är det något du saknar år 2012 och vill ha 2013?
 

Äkta vänner och ett ridhus.
 
Vad önskar du gjort mer?
 

Sagt ifrån...
ä

Sexy giiirls here

Here we go

Nu sitter vi i bilen påväg upp, kul.
Ska kolla på film, sova och bara mysa.
Älskar verkligen att åka bil på kvällen, sjukt mysigt. Eller vad säger ni?

Ska först skriva bra inställda till er, men vet seriöst inte vad jag ska skriva.
Kommentera så skriver jag just din kommentar, kööör.

Nu klr vi

Ska fixa tacosen nu, innan alla kommer.
Ses sen.

E ni beredda?

Efter skolan går jag ner till pappa, handlar tacos och får skjuts hem.
Fixar stallet och ska ta med mig massor av morötter och säga hejdå till ponnysarna - åå kommer sakna dom en massor.
Fixar tacos till familijen till 16.15, hur gott?

Packar in oss i bilen och myser i bilen i 6 timmar, kan ni gissa vad jag ska göra?
Försöka komma på inställda tills helgen.
Och BOMBA med bilder, e ni beredda for here we goooo, ya

GRATTIS GRATTIS GRATTIS

Idag fyller min närmsta vän 13 år.
Du e grym tjejen, finns alltid där och e en grym person, love ya.

Grattis, du e bäst.

Godmorgon

Godmorgon alla ni där ute, hur mår ni?
Själv mår jag rätt bra, trött som en dromedar bara, haha.
 
Kom och tänka på en sak nu... En sak som jag säkert tänkt på 719104 gånger, med endå liksom.
Varför kan man inte bara beete sig shysst mot alla? Varför kan man inte bara respektera folk? 
E så jäkla trött på detta ständiga tjejfjant, INGEN verkligen INGEN beeter sig korek, blir så jäkla irriterad.
 
Nejnej, nu ska vi vara glada. Sms någon du ser upp till och starta fredag med ett leende på läpparna, right?
 
behöver jag säga att ni e bäst?

Kallt, kallt och kallt

Har blivit em uppstoppad pinne, inte alla som väljer att motionera tre stycken övetpigga ponnys och hästar när klockan e 20.30 i kyla som jag vet inte vad..

Idag när jag skulle rida killen stog han på gången och frös och skaka, stackarna. Så skyndade mig ut i paddocken. Ibörjan var han mef som en stel pinne. Men gjorde lite övning som jag gör med han, små volter och lösgjöranden. Han bärde upp sig enromt mycket mer i galoppen idag och hade en lugn takt, i slutet var han som en ung tävlingsponny.
Fixa stallet och dedär och gick sedan ut med två andra tjejor och promenerade 3 GALNA hästar. Blev bara en med en spark och en med trötta armar.

Nu hoppar jag ner i ett varmt bad en stund, ses.

Påväg

Ska skritta ut limone nu, sträcka på bena. Ses sen.

Timmar och minuter

Helt sjukt igentligen vad det tar tid att ha en blogg. Vissa bloggare bloggar en gång om dagen och vissa vill få ut något med det.
Jag vill såklart få ut något av min blogg, kunna insperar och få tjejer att stå upp för sig själva, lyckas jag ellerlycka jag inte det är den frågan som jag bara kan svara på tidens gång. För jag tror ALLA som bloggar vill vara en bra förebild och kunna hjälpa andra med det dom gått igenom.
Det e det som får mig att blogga - vi alla har massor av olika bakrunder, då blir alla bloggar spännande på sitt lilla sätt.
Vissa lyckas bättre med att förklara sina känslor och förmedla dom på ett bra sätt medans andra har svårare för det, men vi jobbar på det.
 
Jag lägger ner otroligt många timmar framför datorn för att skriva BRA inlägg till er, varför gör jag det, jag vet ju liksom inte ens vad ni heter? Jag tycker det e kul att förmedla känslor som man kan skriva ihop på ett sätt som väcker tankar. När JAG uppdaterar live och långa inlägg, smäller statistiken upp i taket, seriöst.
Jag har alltid min blogg i bakhuvude, står och tänker vad jag kan pyssla ihop till er i stallet, efter stallet är det ni som står näst, Sitter dä resten av kvällen och skriver inställda till dagem efter, oså samma sak dagen efter.
Me tycker det e apkul att kolla tillbaks på gammla minnen.
Mitt liv ligger hos er, ni läser och jag skriver ut allt jag vill förmedla här och allt som händer...tjaa nästan.
 

Videoblogg

Franska

Slutar snart skolan, får sjuts hem idag med god mat, tack typ ja.
Har en läxa kvar som jag ska göra, sen e jag ledig och ska ha en grym helg.

Eftet det ska jag fixa iordning killen, hoppa upp på världens gosigaste ponny och trimma han i solen. Gud, ska bli så sjukt kul och mysigt. Jag vet liksom vad jag ska göra med han om han e stel eller något sådant så det går av bara luften. Kan sitta och skratta, gråta, tänka på allt, och samtidigt göra ett utförligt pass på honom. Hans överpigga energi, ställer sig på stället och trippar fram, och åå.

Nu börjar min franska, ses.

Bara förstå

Om du inte respekterar mig, resåekterar inte jag dig.

Om du inte behandlar mig på rätt sätt, knuffar jag ifrån dig från mig.

Om du snackar skit bakom min rygg, sätter jag dit dig och går.

Godmorgon

Jaha då sitter jag här igen och försöker hitta på något att skriva om... Hmm ska jag skriva om att visa respekt, ett ord som jag bär mig dag in och dag ut.... men det har jag skrivit om massor av gånger... Något nytt, något fräscht men vAAAD? Ibland har man huvudet som spränger sönder och massor av inlägg pluppas ut, ibland har man huvudet som står på noll, inga tankar man kan skriva ut och inget pluppas ut. 
Är det såhär, en karusellel som går upp och ner?
Om livet inte var en karusell, hur ska du då kunna ta dig till toppen av berget när du aldrig varit i dalen?
 
Vi startar denna torsdagen med ett glas varm oboy, ikväll ska killen trimmas i paddocken, mysig dag utan plugg.
Älskar er så jäkla mycket asså.
Bjössar lite dåååe.

Dagen och lite annat

Skolan rulla på, plain and simply.
Var nog den mysigaste dagen att gå hem i på länge, 14 minus med en varm sol och snö, hur mysigt låter det?
Gjorde varm och oboy med grädde, franska och svenska och emilia på skype, sjukt mysigt faktsikt.
Kommit in i ett bra upplägg med allt nu liksom, pluggar och kämpar med det. Båda ponnysarna är inne i en period där dom går som klockor. 
 
Och nu kommer det, vad händer med limone och hur gick det?
 
Vi började träningen med att kolla om hon inte var halt vilket hon inte var. Skönt att få det berkäftat av en duktig tränare liksom. Galopperade av henne lite eftersom hon var pigg, efter det säger jag bara jisses. Hon svävade på stget och blev väldigt känslig och energisk. Gjorde en sjukt bra övning som jag kommer göra i fortsättningen vilket ni med kan göra med era ponnysar om dom inte vill använda bakdelen. Travade in på medelinjen och travar sex steg, gör en volt åt vänster sedan sex steg igen och en liten volt till höger osv.  Shiit vilken känsla det blev. Hon var helt genomblöt efteråt, haha<3 Fick beröm i massor av tränaren. Verkligen så sjukt nöjd över henne och min ridning.
 
Nu ska jag träna lite på SV - har prov imorgon.
 
Guuuud vilken bra dag jag haft, det blir ju bara såhäääääääääääääääääääääääääääääääääääär mycket bättre med en övergrym statistik. Tackar, ni e bäst.

Kom precis in från stallet

Uppdaterar snart, ska bara duscha. Jag säger bara att denna träningen var den bästa, vilken ponny jag har. Ses om 30 min.

En dag, den värsta dagen

 
 


 
 Att älska ett djur så mycket att man saknar den.
Jag har gått igenom så otroligt mycket med Killen, jag har stått och gråtit i hans famn för att livet känns kast och jag har stått och skrattat åt hans charmiga humör.
 
Det finns en dag i mitt liv som jag vill glömma men som aldrig kan sluta såra mig. Det var en onsdag, jag hade träning, min mamma, Olivia och V var där. En sådan dag när jag och Killen var uppe och tränade för min tränare. Jag fick veta att det var dags för killen att tagga ner lite. Att inte sitta i paddocken och nöta mer utan bara rida ut. Tårarna var påväg att spruta men valde att skritta ut i skogen och ha en sista mysig avslutning på vårat ridpass.
Detta var den absolut värsta dagen i mitt liv.
 
 Det skrämmer mig sjukt mycket, att jsg blir såhär ledsen över att aldrig mer få nöta denna speciella bsuiga ponnyn i paddocken.när han inte finns mer, hur fam ska jag klara av det?
 
 

Myyyys

Dricker varm oboy toppat med grädde. Pluggar och fint och mysigt väder ute, kan det bli bättre?

Fint väder

Ska lunka mig hem, sätta mig med läxor och varm oboy, mmyyys.

This music

Som jag och säkert flera tusen till älskar vi alla musik. Lyssnar på musik på lektioner, raster, påsåg hem och vid läxor. Ni vet den uttjatade låten Heby soul sister, den har suttit i mina hörlurar ett tag nu, guuuuuud, älskar den.
Vilka låtar lyssnar ni på?

Video

Kommer kanske en vido senare när jag snurrar på en karusell HAHA.

Godmorgon

Herre jisses vad trött jag e på morgonen, huvudet bangar ut och mitt rum e svinkallt, vem har lust att gå upp då liksom?
Men antar att jag inte har några andra alternativ, eller?
 
Har så sjukt mycket i skolan nu, ett prov och en stor läxa tills på torsdag.  3 prov nästa vecka och många läxor, två hästar som kräver sin tid i stallet där tiden springer iväg och pang har vi varit ute i 3 timmar, tiden äts upp.
Men för första gången känner jag att jag tar ansvaret och sköter det. Hästarna går bra, plugget e faktiskt inte heelt för tråkigt och jag fixar det med hjälp från mina föräldrar. Gjorde alla mina läxor båda måndag och tisdag i över två timmar på kvällarna med dunkande musik. Så skönt att ha koll på läget tycker jag, inte vara hos en kompis tills 21 på kvällen, kommer hem och gör läxan lite halvdant, för BRA betyg krävs BRA pluggning, right?
 
Today can yourgurtt life change, take care off it. Nu startar vi en onsdag med årets första träning.

Time to?

Dags att släcka lampan nu.
Guud e så sjukt trött asså, någon mer än jag?
 
Klar med en stor läxa iaf, skönt att ha det hårdaste jobbet färdigt liksom. 
Har bara tre prov nästa vecka som toppas med två ponnysar, men tycker om det.
utan ponnysarna, finns inte ett liv, thats it.
 
Haha, mitt rörigaste inlägg evehh. 
Bjuder för er.
 

Homework

Precis satt å mig min stickade kofta, gjort en smoodie och ska göra färdigt en stor läxa, mys.
E sådär mör i kroppen med rosig kinder älskar den känslan. När man e sådär lagom utmattad, love it.
 
Killen var pigg ida, ställde sig upp idag några gånger för han tyckte vi skulle galoppera, haha gossi<3
Och nu när vi utväderar kan jag ju ta in en liten humor och klumpig sak jag gjorde idag. Killen skulle gå över ett dike, det diket hade han liksom gått ver ca 100 gånger och lltid gått eftersom det e skog efter. Så jag hade fullt upp med att hålla honom och helt plötsligt tog han världens bamseskutt över till andra sidan, behöver jag säga att jag skratta ihjäl mig? haha.
 
Men nu måste jag kolla in i powerpoint istället, vi ses ikväll, right?
Såg just att klockan bara e sju, brb.
 

Tacksam

Är så otroligt glad att ni klickar er in här varje dag. Att ni tar er tiden att vara här och kolla mitt liv.
Inga elaka kommentarer eller kränkade vilket jag är otroligt tacksam för, otroligt tacksam för.
 
Rätt häftigt att en person går in och läser meningar med besvikelser, lycka, tröttsamhet och allla känslor man har och gillar det man gör. Även fast bloggen e pytteliten i stora sverige blir man glad varje gång man kollar statistiken och ser at man har  fem fler läsare, yes box.
 
Jag ser min blogg som min egen dagbok,  ibland går jag in och läser gammla inlägg som var skrivna för 2 månnader sedan och ett fö ett halvår sedan och ser vad mitt liv förändras varje dag. Hur jag mognar och framförallt hur jag hanterar olika situvationer.
Min dagbok, skillnaden e att ni läser den.
 
Såhäääär tacksam över er alla som läser MIN blogg, ni e grymma och jag ger er varsin bamsekraaam.

Promenix

Ute på en mysig promenad med en busig gosseponny<3

Ett snabbt hej

Kom nyss hem från skolan, slutar sent många dagar i veckan nu så det gäller att sparka en själv i baken några gånger för att man ska snabba på lite.

Väntar på att mina mackor ska bli klara, under tiden lyssnar jag på musik, " hey soul sister " vet att den e gammal men jisses vad bra den e.

Oppps, nu ploppa dom till, ses när det e mörkt ute. Inställda is coming.

Hejsan

Vad gör ni?

Just saying

- Jag lever i en madröm, aldrig har jag genomskådat såhär många person, aldrig har jag blivit mer sviken än nu och aldrig har jag varit såhär självsäker.
 
Vill höra era liv nu, vad gör er mest sura och ledsna för?

Godmorgon

Satt med ögonen i läxböckerna hela kvällen igår, tyckte faktiskt det var rätt kul förutom att mitt huvud gjorde ontont.
Men var rätt stolt efteråt, vilket alla säkert e efter att ha råpluggat en hel kväll. haha.
 
Just nu, mår inte så bra, ot i huvudet och fryser. Men ska palla mig till skolan, har ett viktigt prov på torsdag så måste ha papper som jag kan plugga på.
Era planer för dagen?
 

Nepp, nu kickar vi igång denna skitveckan, kick the as off it. Ser fram imot träningen och dalarna iallafall.
 
Va dig stark idag och stå uppför dig själv, ävn om du står själv vinner du oftats.
Känner såhär för dagen ungefär, haha.

sry sry

Sorry för uppdateringen idag, vet att det inte var ok.
 
Men vissa dagar måste man koppola bort allt som inte är viktigt just då. När man varit sådär förabannad och ledsen i skolan och sedan möta upp en vän som alltid finns där och jag vet är ÄKTA, jag märker verkligen hur kul jag ha med äkta vänner och hur jag faktiskt märker att det är äkta.
Bara gå runt och skratta, beskrivning.
 
Tror att det är viktigt att ha en sån vän som man e säker på att den står upp för en. 
 
Satt i skolan idag och stängde in mig i mina hölurar och funderade sjukt mycket. 
Men antar att det e dags att gå vidare och fortsätta lära sig simma på det djupa vattnet, eller?
Hänt lite sen grekland va?
 

Hoppas du vet att du sårar mig

Hoppas du vet att de du gör e lågt.
Hoppas du vet att jag vet att du pratar bakom ryggen på mig.
Hoppas du vet att jag vet att du spelar ett spel för mig.
Hoppas du vet att jag just nu e besiken på dig.
 
Kom precis från stallet, hjälpte till med stallet och åkte med och hämta en häst på spat, lite kvällsmys.
Gick ner till centrum förut och skulle köpa en drickyougurt till mitt plugg, men fastnade istället med emilia.
Gick runt och skratta så jag vet inte vad, åkte upp och ner för hissar och snurrade på en gunga hade erkligen otroligt roligt.
 
Nu spenderas min kväll med min älsade yougurt och plugg.

Kom hem

Haft en sååååååå rolig dag med emilia. Ska fixa stallet, så uppdatering kan ni ge er på sedan?

Work it

Lite bilder jag aldrig puplicerat

Varför köpte jag just Limon?

Jag hade kollat runt länge efter en ponny, varit och provridit ponnysar i hela landet, tro mig.
Alla hade jag fått ett bra första intryck på MEN en ponny hade hade blivit riden av en tjej som har det som sitt jobb, den ponnyn blev liksom galen om den var på dåligt humör eller på tävling, så nej.
En var en hingst som jag var såååååhääääär sugen på och jag ångrar faktiskhatat jag inte tog hem han, seriöst ångrar det jäkligt mycket. 
Jag fick frågvisare om jag ville rida en och annan från jennylund, ångrar detta mycket speciellt hos en ponny.
 
Våra grannar som varit med på alla mina provridningar och vänner till familjen hade kontakt med några nere i Skåne, som hade en ungponny som var till salu. 
Så vi åkte ner med transporten nån vecka efter. Kom in i stallet där hon stog, hon kom fram och hälsade och var sjukt trevlig och gosig, det första jag tänkte " hur ska denna ponnyn klara något ". Ägaren släppte ut henne i hagen och jävlar. Degången har jag aldrig sätt innan, DAMN. Mamma och alla andra sa att detta var en ponny med kapacitet, jag vill seriöst inte ha denna ponnyn, men hållde detta för mig själv. Mamma och ägaren skrev på kontrakt och vips stig hon i transporten som hon knappt kom in i eftersom hon var så tjock.
 
Kom också ihåg att innan vi åkte frågade jag om jag ville ta med en till häst och rida, den var jag mer sugen på haha. Satte mig i bilen och ägaren sa " kämpa med henne n. Och ta vara på henne"
vips så hade jag en ponny.
 
Men se nu, vilken skillnad. Även om jag varit sjukt nära på att sälja henne pga hennes hovar och allt sånt. Ångrar inte en ända sekund att vi köpte henn, och jag vet att om man lägger ner tid på henne kommer hon bli något bra.
 
Detta var efter en veckà här uppe,
 
här nere har det gått ca 6 månader.
 

Godmorgon

då var det Måndag igen.  Gick upp tidigt imorse för att slippa stressa och kunna ta det lugnt.
 
Planerna för dagen idag, ska först fixa igenom skolan, well fuck it. 
Nej, viktigt att ha en posetiv inställning och sträva mot bra betyg för att kunna jobba och få bra med pengar.
Efter skolan går jag nog ner till Ica och köper en yourgurt som får hålla mig sällskap till plugget för veckan. Bestämt att jag ska göra ALLA läxor för vecka idag, eller till klockan fyra då jag ska fixa en häst som ska till spat.
Gillar verkligen att göra alla läxor tidigt på veckan, är inte lika stressad då vilket är skönt.
 
Nu startar vi veckan med ett leende på läpparna, låt ingen trampa ner dig denna veckan för det e du inte värd. 
Ses under dagen, det vet ni.
 
 
 
 
Miss this pony so mutch<3

Städar mitt rum

Hela kvällen

Suttit hela kvällen med ipaden och skrivit inställda till helgen och imorgon.
 
nu ska jag sova så hörs vi imorgon. PUSS.
Ä

Mys

Satte precis bonde söker fru, så min kväll spenderas i soffan.

Well

Sitter i soffan med ipaden och gör inget, verkligen NADA.
Firade pappa förut, han fyller år idag. Gammal gubbe, haha.
 
Red båda hästarna imorse, killen var överpigg, satt och skratta åt stjärnan hela turen och förstår varje dag hur mycket han betyder för mig.
Limone hade lite svårt att koncentrera sig, men det e inte så konstigt. Lilla gumman har aldrig sätt snö förut.
 
Denna veckan kommer bli den bästa på så länge hoppas jag. Massor av rolig saker som kommer hända.
På onsdag är det första träning för året, taggad till 1000 verkligen.
På fredag kväll knökar vi in hela familjen, moster och hennes boyfriend och kör mot Dalarna.
En släkting fyller 50, hela stoooora och roliga släkten kommer och en stor feeest. Hur kul liksom?
Längtar så sjukt mycket, kul om något.
Kanske börjar bli dags att skriva inställda medans ni kommer bombas med nya livebilder. någon eller något ni vill ha kort på, eller något ni vill att jag ska skriva om? Men gryyyym och rolig uppdatering kommer, looove it.
Tycker själv det e kul att läsa bloggar när nya foton kommer upp, Mendez någon tillexempel.
Så hoppas ni stannar under helgen, puss.

Again

Varje gång jag försöker kasta bort allt och gå vidare i livet. Står du där och stoppar mig, stoppar mig från att bli lycklig...

En tanke

Funderar verkligen på en sak som berör mig så sjukt mycket.
 
När man själv lyckas med något stort, eller när man gjort något som e häftig.
Man kommer överlycklig till kompisarna ocj då börjar den jäkla avensjukan.
Vänner gör samma sak - för att försöka vara lika bra som en.
Vågar inte berömma en - för att man e så väldigt avensjuk.
ALLA tjejer bedömmer sig själv med andra, för att få en staus hos killarna och hos kompisarna.
 
Liksom, varför ska man gå i sina vänners fotspår, det blir lättare men VARFÖR?
 
Jag vill gå i mina egna fotspår, vissa ställen e det mera snö och jobbigare och på vissa ställen mindre snö och lättare, that's it.
 
Jag kan också hamla i andras fotspår och bli avensjuk på personer.
Jag vet hur jobbigt det är att stå imot, men om man kämpar för det man själv vill kommer man i sluändan lyckas.
Vissa får kämpa längre och vissa kortarer, men alla kommer vi lyckas om vi aldrig ger upp.
 
Bara en tanke som jag slängde upp här - rakt från mitt huvud..

Just nu

Det är något som är fel i mitt liv just nu. Det är någon som spelar ett stort spel för mig, som INGEN vet om.
Inte ens jag. Men något är fel och jag säger stopp till alla.

Har ni känt denna känslan någon gång? När något e really wrong, men du vet liksom inte vad?

On mah way out

Ska ut och släppa ut hästarna, mocka och rida. Ses

Mah day

Kom precis in från stallet, var ute med mamma och släppte ut hästarna, gav dom mat och fixade vattnet, mys.

Var i stan med sara idag, bara gick runt och kolla och fikade lite.
Väl hemma gick jag raka vägen ut och tränade, sköönt. Massor av tankar som jag kan tänka på ett posetivt sätt när jag rör på mig, love it.

Nu sitter jag i soffan med familjen och kollar på något pogram, jappjapp.


Hade en sjukt mysig morgon imorse, låg i sängen över en timma med massor av musik som får mig att tänka upp i taket, strosa runt med mjukisbyxorna och hjälpte mamma att städa toalleten.

Musik får mig verkligen att tänka ordentligt, ett stort deepshit i mitt huvud som jag inte riktigt kan skriva på bloggen, svårt att förmedla liksom.

Frysen

Mumsfika

På tåget

Nertrampad oh vetifan

Ibland undrar jag hur personer kan vara så otroligt elaka mot mig.
 
Jag frågar mig själv varje dag varför jag och varför jag?
Självöfrtroendet som jag hade byggt upp stabillt under en lång tid, ett självförtroende som jag trodde var svårt att riva ner, jag hade fel. Otroligt fel.
 
Det är så sjukt fel att vara snälla, jag genomskdar vänner så hårt nu asså. Utan att något händer, vardagen går men det e dessa småsaker som jag lägger märke till och snappar upp och poff e du väck.
Liksom tjabba jag trodde du bettyde något för mig.
 
Alla får se en bild förutom jag förutom jag för ATT sedan hånskrattar vi lite bara för att låtsas vara mogna.
Idag hade jag visst väldigt kul med hen, så jag kommer igga dig hela dagen?
Jag märker när ni försöer vara coola och framföra er för att få en bättre status, då kommer du högre än mig.
 
Varje gång jag blir så sjukt nertrampad, dyker jag ner mig i Emilias händer, berättar långa sms och får långa BRA sms tillbaks. 
Frågar Olivia och får bra kommentarer.
Jag e back on track efter några dagar, men då forsätter denna drygheten mellan tjejer.
Jag tror folk vet om att jag blir sårade, och just dom som fattar att jag blir ledsen bara fortsätter och också dom som e värst, for real.
 
Vänner som tror dom e så bra vänner som igentligen beeter sig som en bitch.
 
Jag tycker du ska tänka på hur du behandlar alla dina vänner. Det är inte okej att playa runt - ja ser detta varje dag och har alltid lust att smälla till dom på käften, men försöker ta smällarna och skita i alla.
 
Tänk på det du har, tänk på vad du gjorde i förrgår mot din vän, säg till dig själv att du aldrig mer ska behandla någon så.
 
För mig handlar det igentligen inte om att jag blir behanlad fel 1 gång, här e det småsaker som jag snappar upp och jag tror alla fattar det igentligen men dom vågar inte sluta för dom e rädda att få mindre status.
Du e inte bättre än mig, du e inte mognare än mig och du framförallt inte shysstar mot dina vänner än mig.
 
Hej jag heter Elin och jag också känslor, fast jag lägger inte ut dom, dom stannar i mitt stooora huvud.

Leverarar jag, försöker du bli bättr?

 

Godmorgon lördag

Ligger i sängen och bara chillar.
Klappar på en gosig katt och har mångA täcken, mys.

Dagen då. Vad ska ni göra idag?

Själv ska jag åka in till gbg med Sara.
Hoppas ni får en bra dag.

Inställt

Lagt ett långt deepshit på inställt tills imorgon. 
Hoppas ni läser det ordentligt tjejor och killar.
 
Kvällen spenderas i NUET, med musik och TV och en gosig katt.
Tänka på  lite annat och ha en lugn kväll. Hoppas ni fått en bra dag.
 
- Du är inte bättre än mig..
 
 
 

Gokväll

Sitter i soffan, med mina mjukiskläder och mitt täcke. Har lurarna i öronen och lyssnar på lugn musik - changed.

Låter det mysigt? 
Hade önskat att jag inte satt här just nu, har så sjukt mycket i huvudet och e så ledsen besviken arg och allt.
Funderar på att byta skola starkt, klarar inte av alla falska personer mera.
Ska försöka hålla huvudet högt och fortsätta framåt med osäkra steg.
Ska försöka simma utan puffar och kämpa.
 
Snart kommer mamma hem och pappa har gjort färdigt tacosen, då blir det goo mat med tända ljus och andra tankar.
Kom ihåg att försöka hålla huvudet högt, jag försöker simma på det djupa vattnet varje dag även om allt går imot.
Håll huvudet högt och gå framåt.
 
Idag har Emilia puschat mig med mina låånga sms och även fått långa sms tillbaks, betyder grymt mycket. You mean so fucking mutch to me.
 
PUSS alla ni.

Ett bra citat

Citat tycker jag e sjukt grymma, jag kollar sjukt ofta på dom när jag känner mig svag eller när självförtroendet svajar.
 
 
- Life moves pretty fast, if you dont stop and look around once in a while you could miss it.
 

Hej

Kom precis hem från skolan, ska vidare ut till stallet och promenera hästarna.
Så vi syns efter det.
Ikväll kommer ett deepshit, look out.

Om du inte känner trygghet någonstans vart ska du gå?

Om man inte känner någon som helst trygghet hos sin familj eller sina vänner. Att man inte passar in någonstans.
Så sjukt igentligen att vuxna föräldrar kan trampa ner små barn så att deras trygghet och självkänsla försvinner helt och hållet.
 
Kollade på en dokmäntär igår, en tjej som hade föräldrar som bara tänkte på sig själva, hon hade inga vänner och kände att hon inte passade in. Föräldrarna körde då över henne totalt och flyttade henne till ett barnhem. Men med inga vänner och inte riktigt någon vuxens stöd fick hon aldrig någon känsla att hon passade in.
Hennes jobb där var att ge hundarna mat, hundarna var den ända tryggheten hos henne.
 
Efter ett tag började tjejen beete sig som en hund, hon vägrade att stå upp, hon bet folk, åt ur hundskål och var aggrisiv, där var hennes ända trygget där hon kunde passa in.
Hon var en hund under många,upp till hela 17 år, hon skickades då till ett annat barnhem - alla var rädda för henne.
Hon rebhaliterades under sig själv, efter en lång tid blev hon som en människa igen. 
Nu lever hon på en bondgård och är en människa, med lite käningar av att vara hund kvar.
 
Helt sjukt vad denna tjejen har gått igenom mycket, en tuff bakrund men lyckades ta sig till toppen.
Bara en tanke, att man blir något annat än människa för att man känner ingen trygghet eller passar in.
 
You go girl<3

Gomorgon

Samma inlägg, varje morgon. Godmorgon och godnatt, just the same.
Känns som att jag skriver mycket nu, men skriver inte ordentligt och få blir texten litem.
Måstw bättra mig med att om jag inte har tid inte skriva något, eller vad tycker ni?

Godmorgon

Hello, how are you?

Red båda mina kära ponnysar i paddocken idag, lycckaa. Att bara sitta och trimma dom i paddocken, mumsa på den.
Limone red jag igenom ordentligt, satt ner i traven och galoppera lite. Hon var lite okoncentrerad men fick henne att lyssna rätt så bra på slutet.
Killen lösgjorde jag, han var så stel i höger varv men gjorde världens bästa övningar som sedan hjälpte till.
Så nöjd över mina stars idag. 
Dock har jag börjat få sjukt ont i ryggen när jag rider, fick till slut ta av mig västen vilket hjälpte.
 
Ja, sedan har jag suttit med läxor heeela kvällen, skönt att få gjort det och inga mer denna veckan.
Helt slut idag verkligen, nu har man rosa kinder och en slut kropp som kollar på en dokumäntär.
Nöjd.

Music

Åså hemma dåe

Kom precis hem från skolan, fick skjuts hem idag igen. Tar så sjukt mycket tid att gå hem har jag märkt, det e nästn mörkt oc nu e man hemma på tio minuter, vardagslyx.
 
Ska snart gå ut till stallet, rida Killen och min andra stjärna.
 
Men först ska jag äta potatismos med hemgjorda kötbullar och chokladglass till efterätt,vardagslyx där med eller?
 
 
Fredag imorgon också, ska bli sjukt mysigt. Tacoooos och så kanske jag ska göra en annan rolig sak med en grymperson, wooopa.
Killens första träning, glad ponny.

Franska brb

Sista svaren

Gillar du mullvadar med inbyggda brödrostar? ;) 
Klart ja gör:)

Favoritgodis? 
Choklad helt klart!
Favoritartist? 
Ingen speciell, dom som e bra, haha.
 
Hur vill du att 2013 ska bli? 
Jag vill att 2013 som jag ska kunna vara stolt över.

Hur snygg tycker du att du är på en skala på 1-10? (hahaha)  Haha, jag är som jag e.

Hur många inlägg har du skrivit på bloggen? 
Ojj, nog några tusen faktiskt.

Har du haft några bloggar innan denna? 
japp, den hette www.elin5holmberg.blogspot.com

Gillar du skräckfilmer? ;) 
Nej, drömmer madrömmar, haha.

Hur många bilder har du laddat upp på
instagram? 
551 foton är uppe

Kär? (hihihihiihi) 
Nej inte kär.

Hur lång är du? ;) 
156.
Är du morgonpigg/trött

Är du kvällspigg/trött? 

Favoritsport utom ridning? 
Har ingen, men alla sporter är coola.

Godis/mango 

kväll/morgon/dag 

äpple/päron 

blogg/facebook/instagram 

killen/limone 

fotboll/innebandy 

sommar/vår/höst/vinter 

vara övervarm/vara skitkall 

dricka snor/äta maskar 

hemmakväll/fest 

Justin Bieber/One direction ( gillar ingen direkt)

Bruno Mars/Bruno Mars
/

Godmorgon, eller nä

Precis haft idrott, hard work halleluja.

Idag ska limone ridas i paddocken och killen ridas ut, mysigt.

Men du, vill att du ska veta en sak.
Om du spelar ett spel för mig, ljuger eller något, jag vet vad du håller på med.
Jag vet vilka vänner som spelar ett spel för mig eller inte.

Nu ska jag ha matte, C yaa

DEN DAGEN

Den dagen du bestämmer dig för att trampa på mig, innan det ögonblicket kommer. Sätt dig ner och fundera varför? Många av mina vänner har absolut ingen anledning och kommer nästan aldrig med ett svar när jag frågar dom vad JAG har gjort. Sätt dig ner och fundera varför sedan kan du ju messa mig?
 
Jag fattar att det är svårt när samtalet kommer och du blir bombad med massor av elakheter du gjort, MEN istället för att säga imot och säga falska saker jag har gjort, så fundera? Varför inte bara svara snällt och artigt okej.
Eller är det bara mig du ska behöva tjafsa med, är det ingen annan än mig du kan tjafsa imot, för att du vet att jag inte tar åt mig, varför?
 

Jag kommer alltid vilja ha ett korrekt svar från många människor som sårat mig genom tiderna, och dom såren kommer allldrig läka. MEN om du ifrågasätter och säger imot mig vill jag också du kommer med ett svar.
 
Jag är noga med detta, om du sårar mig och jag säger ifrån ordentligt, om du då börjar ifrågasätta mig och skyller på mig vill jag också ha ett korrekt svar varför. Detta korrekta svaret har jag aldrig fått, neveeh.
 
Godnatt älsklingar.

Min barndom

Ute på busigheter

Var nere i centrum med sara, skrämde Emilia ovh lite så, haha kul.

Hjärtmetoden

Nya moder 2013

Right now

Känner jag mig sjukt stark, jag känner mig mogen när någon kastar skit på mig. Jag  tar ansvaret och sätter ner fötterna på ett BRA sätt. 
Jag lär mig varje dag hur livet går till och vad jag ska stå för. 
 
Försöker någon trycka ner mig - säger jag till dom och går därifrån, i den ordningen.
Jag känner mig inte rädd för livet längre, jag vill fortsätta bläddra igenom balden och se vad som händer för nu klarar jag alla smällar. Jag har byggt upp ett sjukt stort självförtroende som är svårt att riva.
Efter det jag gått igenom och det vänner har sagt om mig, tror jag på mig själv och vet att jag e stark nog att ge smällar tillbaka.
 
Jag  självsäker och sjukt stark just nu, om någon försöker smälla till mig, säger jag till dom och släpper taget.
Just like me.
Jag kan lägga upp dessa fjortisbilder för jag bryr mig inte om vad folk tycker om detta.

Dagens look

Duktiga tjejor jaooo

Som kan spela Titanic på piano, haha?

The same again

Sitter och äter frulle och kollar ut över mörkret.

Tänk att det finns familjer som inte har någonstans att bo.
Tycker det är sjukt hemskt, medans vi sitter här i värmen och äter massor av saker - orättvisst.

Men ska vidare till toaletten nu och fixa mig. Idag alla bloggläsare blir det live all in, för visst e det kul med?

Killen taggar ridpass??

Godnatt

Hade en jobbig dag i skolan idag, trött och sur, why?
Men hade inget annat alternativ än att gå ut i stormen efter skolan och börja trimma.
Red ut limone och skulle kondisträna lite, men tror att snön påverkar henne mycket. Hon tar upp huvudet och kollar på ALLT ANNAT än mig, lite frustrerande men bara att hänga med eller?

Bestämmde mig för att rida killen i paddocken idag, hans energi går varken bort av att släppa han i paddocken eller galoppera av han. Så ja, ni såg ju hur taggad han var? Men DAMN vilken ponny, han var på ett sådant humör där han vilöe jobba och springa, ett sånt sätt som bara Killen kan vara på<3
Skrittade han i tio min och lösgjorde honom med allt. Började trava och försöka ha en lugn och stadig trav, han var sjukt spänd i vänster varv men efter lösgörande fick han på så grymt. Men hans galopp, dessa bakben känner man hur dom sätter sig vid frambena och trycker fram samtigt som han jobbar så hårt han kan och min sits var bra, LOOOOOVE. Satte upp stigbyglarna och tränade lite mage, gjorde skänkelvikningar och sånt och DAMN vad han lyssnade. Jag satt där som ett mongo och skratta åt hans enorma skänkelvikningar. Travade en lång stund sittande och bara fokuserade på min hållning och hans bakben. Han var så otroligt fin, in love with this pony.

Något jag måste bli bättre på?

Något jag själv tycker VI måste bli bättre på, tusen saker alla vi måste bli bättre på och 2000 saker jag måste bli bättre på. Men en sak jag märker att andra och jag gör är att vi berömmer nästan aldrig våra vänner.
 
Vi sitter och skojhackar på varandra i skolan, om vi kan göra det ja då tycker jag att vi måste kunna ge varandra en komplimang, roght?
 
Man måste berömma sina vänner för det dom gör, min sport tar så himla mycket tid som jag ibland helldre hade lagt på vänner, det vet jag. 
 
Vi ska ge varandra creed för det dom gör. Ser varje dag personer som inte vågar ge sina vänner komplimanger för att dom vill känna sig själva bättre. Jag ser hur personer tror dom är så sjukt coola för att dom tror dom äger en, dom tror att dom e så sjukt mycket mognare och bättre. Kanske just edu en av dom  jag ser?
Barn som vuxna - alla borde ta åt sig åt detta inlägg för alla är vi såhär.
 
vI VILL VERKA COOLA OCH DÅ SPELAR VI MOGNA - tror inte det tjejer. De som är coola är dom som ger komplimanger till sina vänner VARJE DAG, som inte behöver stå med en cigg i handen för att passa in, det är coolt. 
 
Jag tror faktiskt många känner sig träffad, fast DU vågar inte ekänna det Vi vågar inte ekänna att den kompisen rider sjukt bra, skriver bra inlägg eller är en bra vän. INGEN erkänner det och ingen ger heller ingen creed för att man e duktig. Det måste alla bli bättre på, vi mår gott av att höra saker om oss själva som e bra.
 
Om du tycker din vän är bra på något, en bra kompis, bloggerska eller vad som helst. Ta fram din mobil och skicka ett sms. För alla är vi bra på något, även DU.
 

Killen taggar ridpass??

Svaren del 2

Vilket bett skulle du aldrig använda? 
Jag skulle aldrig sätta på min häst ett pessoabett.

Vilket sadel (märke) skulle vara din drömsadel? 
Jag vet faktiskt inte, finns många olika sadlar somjag tycker är snygga och ja just dream on Elin.

Vad tycker du om hoppning?
Jag tycker hoppning är häftig, det e sjukt coolt hur dom som kommer in på SM med en överladdad ponny och kontrollerar dom på ett otroligt sätt, sätter alla avståndspunkter ochgör allt coolt.

Kommer du någon gång sälja Limone, även om ponnyåren "tar slut"? 
Jag kommer sälja limone när jag känner att jag är klar med henne, MEN hennes hovar tar mycket tid och hon kan bli sjuk imorgon så det tar en tid. OCH Limone kommer ta tid att hitta dom rätta ägarna och jag ska kunna lita på dom, för hennes hovar.

Ifall du var 18 år och skulle börja leta efter en storhäst, vad skulle du kolla efter då?
Det bror helt på vad jag vill göra, om ag vill utbilda en häst eller ha en löromästare.
Jag hade sökt efter en 6-7 årng, som ar ambitioner men samtigt man behöver göra ett litet jobb själv. En pigg och framåt häst som kan bli galen och samtidigt koncentrera sig och lyssna.
 
Hur är hårväxten under dina armar?
Haha, deruuuuuu. 

Vad gör du? 
Just nu sitter jag och skriver - bloggar.
 

Var mangon som du köpte med mig god? 
Nej den var dålig, helt brun inuti.

Byter du underkläder varje dag?
Jajjemen mannen.
 
Kan du göra en videoblogg där du smetar in ditt ansikte med grädde?
Haha det e klart jag gör. I helgen;)
 
 
 

Snabbt hej

Har pecis stekt korv till mig själv och precis kommit hem från skolan.
Kommer ett deepshit ikväll eller om jag lägger det på inställt - bloggning blir det iallafall. Ligger ett inställt med svare del 2 som kommer ut vid fem.
 
Ska gå upp till ponnysarna nu, en uteritt i snön fär limone och killen ska få ett pass i paddocken. Vill inte rida ut nu om det inte bövs, pga snöstorm. 
 
En bild från i somras som olivia tog på mig, lycklig där.
 
 

Blogg?

En blogg tycker jag ska vara uppbyggda på olika sätt - alla är olika och det tycker jag vi ska utnjyta på bloggar.'
Det r kul att läsa bloggar med helt olika tänkande men ändå prioeterar samma saker.
Det e kul att läsa en blogg med lite smått och gott som man mixtrar ihop med långa känslor som kommer rakt från ens huvud ut i andras ögon.
 
En blogg med bara massor av långa inlägg, bara modelkort och inlägg som är meterlånga?
Dom bloggarna blir lite utråkade efter ett tag tycker JAG.
 
En bra blogg som jag tycker. Är en blogg med 2-3 inställda per dag, inläggen behöver inte vara så sjukt långa utan bara något, TEX vilen tränare tränar du för?, Liveuppdatering med kort från NU:et, det är sjukt kul att se. Fråga mig inte varför men det får en att vilja läsa bloggen. Detta blandar man med långa känslor och saker ni inte vetom mig, standard. Även kul att läsa gästbloggningar - oseriösa och seriösa..
 
MEN dom stora bloggerskorna måste ha sjukt mycket skinn på näsan - för det livet e nog inte helt enkelt?
Man får nog vara bredd på många smällar om man lägger upp en bild när man kramar en kille, för alla tjejer blir så sjukt hystersika, den frågan hade jag viljat ställa till tjejer som blir glana om man kramar någon, serre finns det någon mening med det?
 
 
Hur tycker ni att en blogg ska vara uppbyggd?
 

Svaren del 1

Vad är det bästa som har hänt dig? 
Mycket bra saker som händer hela tiden..

Vad är det sämsta som har hänt dig?
När jag fattar att vissa personer spelar ett spel för mig, ett spel som man gått med på under en lång tid.
 
Gillar du mullvadar med inbyggda brödrostar? ;) 
Klart;3
Favoritlåt?
Just nu e det " När solen går ner"
 
Favoritmat?
Lax och potatis med sallad, in looove.
 
Favoritfilm?
Smekmånad till helvete.
 
Bästa som hänt dig? 
Redan svarat på den frågan!

Favvo märke på ridklädder?
KingIsland, grymt snyga och stilrena kläder, plain and simply.
 
 Kär? 
Nej.

. Om du fick välja, gå kvar på maden eller börja på Arro ?
Helt klart börja på arriosenius.
 
. Finaste killen i klassen ? 
Jävla låg status i våran klass, haha.

 Vem är bäst? ;) 
Du såklart;)

. Vill du gö s4s ? ;)
Yes box tjejen!

 
 

Hejsan

Då var det en ny dag och nya förutsättningar, yes.
Tror att man ska ta en dag i sänder för att kunna hinna med alla tankar och sig själv. Finns liksom ingen mening med att tänka dagar framåt, en dag i taget, right?

Idag är min drömdag över, for real.
Båda ponnysarna ska ridas ut, killen ska klättras och limone ska trava i låg form, that's it.

Men nu ska jag fixa iordning mig. Ses senare, all right?

Godnatt mah lovers

Då var denna dagen slut.
 
Idag har någon blivit utsatt för mobbing.
Idag har någon blivit sviken av sin närmsta vän.
Idag har någon gjort sig stolt.
 
Tänk igentligen vad mycket som händer i sverige på EN dag.
Att personer blir kränkta av dom i samhället, sjukt igentligen.
 
Och allt snappar tidningen upp. Att idag har " han gjorde självmord". Tycker att tidningen borde visa lite respekt mot familj och vänner. Om det hade varit jag som hade blivit mobbad och inte mått bra, hade jag inte velat att tidningen la syftet på att en 12-åring inte mår bra, jag hade velat att syftet skulle vara VARFÖR .
Få fram mobbingen och vad det kan leda till, men istället sätter sig tidningen på det som är roligare att läsa om.
Om tidningen då kommer fram och ut med att mobbingen är ett stort problem i dagens samhälle tror jag folk kommer stanna upp och tänka en stund, en åsikt.
 

 
Vill också hylla tre personer, som jag tycker ska sträcka på sig.
 
Olivia -  Utan dig hade inte jag varit denna självsäkra personen jag är idag, du lär mig sjukt mycket om livet och vad som är rätt och fel, hands up.
 
Sara - En oerhört nära vän som alltid finns där när tårarna är påväg att läcka ut, man får en hand på axeln och får en pusch, hand upp girl.
 
Emilia - En vän som jag säger allt till, hon säger vilka val som är rätt och i sluändand blir dom det också, right?
 
Dessa tjejer är dom jag litar på. Go girls.
 

Dags att slänga allt in i väggen

Vissa dagar inser man att min sport tar så sjukt mycket tid. Medans kompisar sitter inne i sitt rum och gör inget, jag e ute i stallet och rider i kylan - jag har sån lust att bara slänga ridningen i sopptunnan ibland, drömdagen för mig skulle ju vara att göra inget i en dag.
 
Jag vet hur mycket tid hästarna drar ifrån mig från mina vänner -jag umgås max en gång i veckan med mina vänner för två hästar tar sjukt mycket tid från mitt liv.
Mina vänner fattar att ponnysarna tar mycket tid och att jag inte kan sitta varje sekund och skicka 200 sms på en minut men det är också så dom lärt känna mig.
 
Nu ska jag göra en kopp varm oboy, be mamma stanna in på ica och köpa något JAG vill ha.
Krypa mig ner under täcket och mysa med en vän på telefon.
Denna dagen, när inget står på listan ska jag göra något av. Jag ska göra det jag mår bra av.
En mysig måndag helt enkelt.
 
Bloggen kanske inte ser ut som det uppdateras på ytan men inne i verkstaden jobbas det för fullt med inställda samtidigt som bloggtorkan kommer fram mot mig och sätter STOPP.
Help me, vad ska jag skriva?
 

Ikväll gör alla ni som läser min blogg en sak som får en själv att må bra. Ett varmt bad eller göra en god mat. Ikväll prias du själv, ingen annan.

Time to sleep....well no

Då sitter man här i sängen, känner sig sådär mör en samtidigt som man sänner sig otroligt stark i kroppen efter en bra löprunda. 
Duchat och ätit nyttig middag, skolan gick på som vanligt. Sätt i en hög väkel och försöker lära mig - för att få ett bra betyg, och kunna göra mina föräldrar stolta.
Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt, VÄLDIGT, vid 8 ungefär. Måste få lite sömn för att kunna sätta mig framför datorn klockan sex imorgon.
 
Annars då? Hur mår ni? Ska sitta och svara på frågor ikväll. Som läggs på inställt tills imorgon?
 

Påväg ut

Ska sätta lurarna i öronen, knyta skorna och gå ut och springa. Behövs - BRA bloggning kommer tillbaks. En ny länkning. Nu har du chansen att få en länkning om du frågar em fråga till mig. Kan göra det här, brb.

GRYMT

Någon hade slängt in en stinkbomb i vårat klassrum så vi fick gå hem. c yaa

Äntligen

Äntligen e det dags att sätta sig här vid datorn, skriva massor av mina feeling som pang hamnar oss er.
Dags att försöka skriva ett bra kvällsinlägg och verka göra min röst hörd. 
Försöka få mitt liv så perfekt som möjligt fär att ni ska gilla det - Nej jag ska inte försöka få mitt liv perfekt till er för att ni ska gilla mig. Denna bloggen är inte till för att ni ska verka tro att jag e en perfekt människa och aldrig att det händer något dåligt, sry but no.
Denna sida är till för att folk ska få en inblick i min vardag, att man stöter på problem, blir nertrampade, att min kämparglöd smittar av sig, att folk i min ålder ska våga stå upp och tro på sig själva - för det är det jag vill förmedla. Mina tankar som sitter uppe i mitt huvud och snurra, det är då datorn åker fram. Jag skriver ut ALLA mina känslor och tankar på vardagen - dom små känslorna ramlar ner på mina händer och över till tangentbordet och pang bom sitter ni och läser det.
Det är en del av mitt bloggande går ut på - att ingens liv är perfekt  och ibland gör många smällar ont, jag berättar allt för er, MEN jag försöker formulera mig på ett bra sätt för att få er till att få en lyckospark i baken. 
 
Jag sitter int med en blogg i handen för att få ett jävla perfaliv, mycket händer nu, mycket vänner som åker hit och dit. Mycket puschar som jag tar på olika håll, mycket skratt och mycket tårar - alltså bloggar jag bättre, för ALLLLLAAAA mina deepshit är bygga på EN sak - det är mina historier som jag gått igenom. Därav puplicerar jag inlägget utan att hänga ute någon och få till inlägget så ni får e kick.
 
Det är såhär jag driver denna lilla bloggen framåt - det kanske lönar sig?

Påväg till skolan

Får skjus hem idag oc inget stall, vardagslyx. Bättre bliggning kommer.

Dags för kväll åter igen

Satt och försökte få til et coolt kvällsinlägg som jag ändrade om till något heeelt annat, något som ska publiceras här 12.29 imorgon, read it.
 
Haft den mysigaste helgen på sjukt länge azzå. Verkligen tagit vara på detta, försökt skriva så bra inlägg till er som möligt som sedans lägs på inställt, klickar sedan ut mina tankar som jag har i huvudet och pang bom kan ni läsa dom, för att änu en annan dag göra samma sak, göra inställda listan lång och tänka på annat. Men det är sjukt kul.
Statistiken har också varit grym, som sedan kommer höjas och sedan sänkas, KUL.
 
Ponnysarna går jag ut och rider, kommer in och berättar ridpass och hur det går. Går ut igen nästa dag och kommer in med en NY slutsats.
 
Vaknar på morgon och startar dator, the same shit agien.  Släcker datorn och sover och vaknar igen och bloggar.
 
Kanske hittar på en rolig frågestund - ni frågar jag svarar. ALLTID lika kul med frågor. Väntar några veckor och har frågestund igen.
 
Går ut med min lussebulle i håret och läxorna i handen och frågar mamma och hjälp. Mamma hjälper mig och jag lär mig nya saker. Kommer tillbaks dagen efter och frågar om andra läxor som jag inte fattar.
 
Allt händer och allt går runt i en bana. Men varje sak jag radat upp här, det blir olika vaaarje gång.
En dag kanske jag inte fattar läan lia fort och mamma får rabbla upp det tusen gånger.
Får in olika spännande frågor MEN svarar med ett leende på läpparna varje gång.
E trött so F.A.N en dag och e sur på alla, får ett dåligt inlägg, men efter det kommer ett nytt, right?
 
Alla ridpass på mina ponnysar är olika, inget är det samma likt, NEVER.
Statistiken ligger aldrig på samma antal up and downs, right?
Alla mina tidsinställda är kanske samma ämne med en annan förklaring.
 
Godnatt på er. Ni e bäst.
 
 

HATTEN AV TILL ER

Statistiken hår bara uppåt och uppåt, TACK. Blir sjukt glad om något.
Ska kolla ponnyakuten nu, sen blir det bloggning hela kvällen.

Killen goes.... Star

Mobbing

Mobbing är ett stort ord överallt. Många försöker få mobbingen att utöka och många försöker sätta stopp för mobbingen.
Men idag utsätter man mobbingen på internet istället - vilket nästan är änu värre.
På internet e man så jäkla kaxig, mankan säga enorma ord, verkligen enorma. Man kan göra allt bakom dataskrämen - ALLT. 
Jag tror att många av dom som mobbar bakom sin lilla dator är väldigt rädda igentligen.
Jag vet, har har en erfarenhet av detta och jag vet också vilka personer som e FEGA.
Jag känner personer som bara måste ta allt på sms för att det är där dom vågar kaxa upp sig, där är deras skyddsdräkt, men om man sätter telefonen i örat på dom. Sitter dom helt tysta för att dom inte vågar ta smällarna.
 
Back to, min dröm är att stoppa mobbingen. För jag vet hur mycket dom som utsätts mår dåligt.
 
Det är fruktansvärt hur man kan sitta bakom sin dator och skicka massvis av pm Jag ska döda dig och blabla.
Jag känner personer som blivit mobbade och jag ser hur självförtroenden rasar i bitar och hur dom personerna känner sig dåliga.
Därför vill jag att VI ska sätta stopp. Om du ser någon som mobbar andra på ett fruktansvärt sätt, gå ifrån dina vänner, gå fram till mobbaren och säg STOPP. För då har du gjort något för någon.

Båda

Hästarna e motionerade nu, båda fick springa av sig lite i paddocken plus en del frihetdressyr.
Glöm inte frågestunden brb.

Blogstart

Blogstart är ett umärkt ställe att börja på. Få sin blogg hörd och få statistiken att vandra uppåt.
Blogstart.se används på lättaste sättet och man får en väldigt trevlig respons tillbaka - man känner sig välkommen.
Vill du få din blogg änu lite större är blogstart.se ett utmärkt stäle att börja på.
Klicka in dig på www.blogstart.se 

FRÅGESTUND

Vi kör en meeegafrågestund. Om du frågar som nummer 1,5,8,10 eller 15 får du en länkning.

godmorgon

Sitter med datorn i knät och kollar runt på lite kläder medans alla andra sover, mysigt.
Ska snart gå upp och göra frukost till familjen, något pluspoäng där va?
 
Ska  försöka göra lite tidsinställda tills idag, men har en förjävla bloggtorka.
 
Whaad eveh, tycker ni ska gå in på http://mittlivscitat.blogg.se där jag gästbloggade, kul att läsa kanske?
Denna bilden togs när jag var sjukt ledsen..
 
 Denna bilden togs när jag var lycklig..

Då var även denna lördag slut

Haft en riktigt mysig lördag, tog e skön sovmorgon, låg länge i sängen och bloggade. Red ponnyn som e bäst ute i snön, kollat på en film med mamma och hängt med lite kompisar, hade ett hårt träningspass med min lilla mage, kan det bli bättre?

Japp, statistiken har isag legat högt på ribban, seriöst haft besöksrekord här idag, ni e bäst.
Blir så sjukt glad över att ni klickar er in här och diggar min grej liksom, väldigt tacksam. När man e på deephumör och självförtroendet ligger på botten, ni fixar det. Höjer statistiken oendligt.
Mejlet kom, hosthost.

Gästbloggning från Olivia betydde sjukt mycket - att hon 18 år gillar det jag gör och tycker jag är en bra person, det är coolt. Smsat lite ikväll med en av mina närmsta vänner som antagligen vet allt om mig, sara.

Men nu släpper vi detta röriga inlägg, lägger oss i sängen och sover.
Men du, innan du gör det. Skicka iväg ett sms till din vän och säg att dom betyder mycket för dig.
Godnatt!

GÄSTBLOGGNING - OLIVIA

Hej allihop, vill ni veta en sak?
Jag är en tjej på 18 år, bloggar på www.mittlivscitat.blogg.se och känner Elin som om det vore en släkting. Jag frågade Elin ifall hon kunde gästblogga på min blogg just för att jag ville ha en yngre tjej som visade att även en 12 åring kan om hon vill. Så därför bestämde vi att hon får gästblogga på min blogg och jag på hennes. Jag vill framförallt få möjlighet att få gästblogga på hennes blogg därför att jag vill förklara för er vilken otrolig människa Elin faktiskt är och hur hon kämpar med allt som hon tar sig an. Sedan så ville jag också ge vissa ett litet uppvaknande om hur man ska bete sig och behandla andra.
Elin är en tjej som jobbar för det hon vill ha och det hon står för. Vill hon något så kan ni ge er tusan på att hon kämpar för det. Hon lämnar inget åt slumpen och planerar allt i minsta detalj. På det viset når man framgång och inte minst en vardag som är upplagt så man ska hinna med allt.
Jag som är 18 år, borde ta lärdom av Elin och hennes planer och hur hon verkligen ger 100 procent på det hon gör. Med hennes målinriktade sätt når hon framgång med stormkliv.
Som ni vet är ju jag en del år äldre än Elin och därför försöker jag såklart vara en bra förebild, men även påvisa att även som 18 åring kan man vara barnslig och skoja runt – allt måste inte vara allvarligt och till punkt och pricka jämt. Vissa saker är såklart viktigt att man håller på en ordentlig nivå, medan andra saker kan man ta med en nypa salt.
Ni som läser Elins blogg, vet att hon inte alls har mycket för så kallade vänner som beter sig illa eller behandlar folk på fel sätt. Ni vet också att hon skrivit mycket om att folk har behandlat henne illa och svikit henne.
Vet ni vad jag tror det beror på? Elin är för stark för att vissa människor ska klara av att vara i hennes närhet, hon är för stark för att andra ska känna sig bekväma – när de vet vilken nivå Elin själv ligger på.
Tänk på hur ni behandlar andra, för tillslut får ni smällarna tillbaka – antagligen inte av Elin, men på något sätt. Så tänk på vad ni gör innan ni beter er illa emot andra.

Vissa av er kanske undrar hur jag och Elin känner varan? Det är en rätt enkel historia. Båda gillar hästar och på den vägen var det.
Jag skötte min släktings hästar och Elin som liten flicka bodde granne med mina släktingar och deras stall och fick börja rida där. På den tiden var Elin väldigt liten i mitt tycke och jag tyckte väl mest hon var lite i vägen, men nu är det inte alls samma sak. Elin är en vän, trots den stora ålderskillnaden och vi har gjort mycket ihop. Både roliga och mindre roliga saker.
För att runda av det här så vill säga att ni som läser Elins blogg, borde ha i bakhuvudet att Elin är en tuff person, som vet vad hon gör och vad hon står för, så därför borde ni ta en viss lärdom av henne. Äldre som yngre, men Elin vet vad hon håller på med.

Glöm inte av att du är bra Elin!

Ha det så bra allihop och hoppas vi kan höras någon gång igen! ;)
Kolla gärna in på min blogg, www.mittlivscitat.blogg.com

Träning

Ska ta och träna nu, ses senare.

Hej

Var nere i centrum förut, hängde med Emilia och Nathalie, kul att bara flumma runt. 
E hemma, blir nog en myskväll med mamma idag, typ. Köpte en mango som jag ska äta upp, love it.
 
Men nu ska jag sätta på mig min mjukisdress och kolla mejlen, skicka iväg ett mejl, woooopa.
En gästbloggning kommer även upp senare ikväll. Håll koll.

Summer

 

Veckorna framöver.

Gjort ett starkt träningsupplägg för limone nu, dags att move on liksom.
 
Veckorna ska vara blandade med att lära henne i paddocken, ut och klättra, långa travsträckor med tepoväxlingar och sköna vilodagar med massor av morötter. 
Känner att det är dags att ta limone på allvar och statsa på henne  för att se om hennes hovar håller.
 
Jag är noga med detta, att hästarna får den träning dom behöver och planera varje pass till minsta detalj.
Detta blir också en betydligt mindre stressfaktor hos mig - jag ve varje dag va dom ska göra elle om dom ska vila.
 
Hur gör ni med era hästar? Bestämmer ni vad dom ska göra för en vecka eller kör ni bara på det som känns bäst?

Genomskådaning

Finns så DAMN mycket personer där ute som bara spelar ett stort idiotspel för en. Spelar och tror att ingen märker någon, vilket inge gör heller. Det är dubbelmoral hit och dit, just det dubbelmoral, där var en genoskådning.
Serre, hade kunnat sitta länge och skriva ner genomskådningar av olika personer, men sry här på bloggen hängs ingen ut, INGEN.
 
Jag är ingen liten skitunge som hänger ut folk eller sitter bakom min dataskärm och mobbas, jag vill att alla ska må bra, att alla ska få ha en äkta vän...... Men varför tänker jag så? Varför tänker jag att alla ska ha det bra om jag ser genomskådningar, folk som skämms för att dom populära ska tycka man är konstig, tveksamma personer, jag ser detta, varje dag.
JAG ser också hur vänner spelar ett game för mig - och jag hoppas att dom ser att jag genomskådar dom..
 
Men det borde någonstans gå en gräns - hur man behandlar folk och hur  mobbingen varje dag utveklas.
 
Jag vet så sjukt mycket om vänner, seriöst. Men jag har bestämt att huvudet ska hållas högt detta året - jag får puschar genom kommentarer av Olivia - vilket känns tryggt, jag lär mig av hennes ord och vet att hon har rätt.
 
Bara en liten del av alla stora tankar i mitt huvud, just like me and my feelings.

Godmorgon lördag

Fick en skön sovmorgon idag, var behövligt.
Sitter i min säng och har datorn i knät, kollar lite bloggar lyssnar på usik och sriver till er, mys.
Mamma och syskonen ska snart åka till gbg, valde att stanna hemma, slippa stressa ut i stallet sedan, känner inte för det idag.
 
Ska snart gå upp och ät frulle, med varm oboy.  Sedan sk jag klä på mig massor av kläder och gå ut till älsklingarna, rida killen i snön. Åå, så sjukt kul är det och rida han när det är snö och nyklippt - buuuus.
Verkar som denna helgen blir lugn - så sjukt skönt, har inga utsläpp eller något på listan.
 
Kommer en gästbloggning senare, spännande sådan. Ska görs videobloggar i stallet som kommer ut ikväll. Lite annat, en blandad godispåse med mycket i.
Ha en bra dag, så ses vi senare.
 
 

Haha

You wanna play a game for me, sure. Fuck you

Då var det fredag-kväll, en kväll som påminner mig om 2012. 2013 börjar likna 2012 igen;(
Det är något som inte stämmer just nu, något litet som spelar en stor roll.
 
Jag vet inte vad det är som händer just nu, börjar jag genomskda vänner?
Hmm... kanske eller kanske inte?  
 
Eller är jag i en period när jag är väldigt osäker, nej. Låter mer åt genoskådning i magen.
 
Så en skön helg passar in. Ska försöka hålla mitt huvud högt - ovanför vattnet.
Jag vet inte varför just jag... jag och jag, får vänner som säger hej och pratar med en, sedan kom det visst någon så jag vänder ryggen ååt dig nu, men du bryr dig inte så spelar det någon större roll?
 
Jag är rädd, seriöst. Jag är rädd för min framtid och jag är rädd för vänner. Jag har någon konstig klump i magen, att jag e rädd.
Vänner e seriöst grymma, dom e svåra att hantera och ja...
 
Måste använda den helgen att vara instäng på mitt rum med hög musik och bara TÄNKA, ridaa min stjärnor och mysa med dom klockan 10 på kvällen för att kunna fundera lite....

Tacos

Precis ätit tacos med familjen.
Ska kolla på TV, senare ska jag mejla iväg ett mejl. Mysig kväll.

Kom precis hem

Fick skjuts hem idag, looooove.
Ska äta något och dra på mig varma ridkläder. Blir en härlig uteritt med en tjej. Vi hörs efter det, tjaaaa.

Just det, sara om du läser detta. Vi har ju två cyklar eller vad i hunan der heter, ska vi cykla tillsamman+ vårat gym?
Jag råkade nämligen förstöra saras mobil, opppssi

Vilka bloggar läser jag

Vill ni veta vilka bloggar jag läser? Börjat täka lite så med bloggandet nu - det som jag tycker om att läsa om ska jag skriva om.
 

Nattstad.se/ponnystar
www.nellieberntsson.se
www.ponilovers.blogg.se
www.isabellanilsson.se
www.axelinaackie.blogg.se
www.claralindgren.blogg.se
www.emmiewee.blogg.se
www.kissies.se
www.viktorfrisk.nu
www.linnolsson.se
www.emiliakarlsson.blogg.se
www.mittlivscitat.blogg.se
www.evelinalindh.se
www.dressyrmupparna.se
nattstad.se/angrysparris
www.darios.se
www.hendrikbarry.se
 
 
 

En dag hos mig, Elin

Jag verkligen älskar att läsa hur en dag ser ut på bloggar. Roligt att få en inblick i andras vardagar och hur dom har det. Så gör en själv.
 
Min klocka ringer 06.10, snozzar till ungefär 06.30 och går upp. Fixar iordning mig och äter frukost. Sätter mig under mitt gosiga täcke igen och bloggar till er, mys. Vid ungefär 07.55 kör pappa mig till skolan.
Ja, dagen i skolan vet ni ju nog, right?  Har rätt långt att gå hem, typ 30 minuter så en bra bit faktiskt.
Går in, sätter mig på toa och tvättar händer. Eat some food och brukar tyvärr sitta en stund med mobilen innan jag går ut till stallet. När jag väl är ute i stallet e det bara att börja rida typ, haha. Nä, rider hästarna efter varandra. Borstar, lindar och dedär. Ut och rider och in i stallet igen. Flätar svansen och lindar av, på med täcken och så. Sedan in i boxen men hö, mys. Mockar boxarna och in med nytt spån eller torv om det behövs. Sköljer ur vattenspännerna och fyller på med nytt. Gör 8 höpåsar och soppar stallgången ren.
Sedan blir det hemåt vid ca. 18.00 och kollar instagram och lite bloggar.
Tar en skön dusch och äter medans datorn och bloggen åker fram på nytt inlägg.
 
En vanlig dag för mig, hur ser era dagar ut? 
 
 

Hallu bananas

Ligger i soffan med sara, väntar på att nästa lektion börjar. Ett inställt kommer ut snart med, brb.

Fredag

Gud vad skönt att det e helg snart, har en sådan helg med inget speciellt. Kan gå hemma i mjukisbyxor och linne och softa, mys. Vara ute i stallet och klappa på älsklingarna.
Men vänta, glömde att jag ska till skolan först.
Efter skolan hämtar en tjej från stallet upp mig, vi går ut och konditionstränar limone och hennes häst. Kul.
Skulle också behövt släppa killen på en stor gräsåker, haha.

Men nu tar vi skolan, en dag i taget, right.

A little bit of my life

Suttit en stund och pratat med Olivia en stund. Riktigt kul. En spännande gästbloggning kommer i helgen också.
Nu ska jag ägna resten av kvällen åt inställda, är det någon just du vill läsa om? 

Hejsan

Måste faktiskt skryta lite idag, haha.
Jag och sara har varit sjukt duktiga i skolan idag, jobbade som F*N i skolan idag. Hann med väldigt mycket, skönt.
Fick även en bilförare hem, så grymt.

Var hemma en stund efter skolan, det var en stor snöstorm ungefär.
Men bestämde mig för att dom ska gå, thats it typ.
Killen var som en överladdad bomb ungefär. Behöver jag säga hur det gick eller?

Och ska vi ta dagens höjdpunkt, www.isabellabergh.blogg.se länkade mig. Så sjukt grym tjeje dedär. Så hej alla nya läsare, vill ni veta något?

Ses, vi hörs under kvällen.

En tanke..

Varför behandlar man människor på olika sätt - vaför behandlas inte alla lika.
E det att vissa personer har mindre staus, and?
Är det utseendet, and?
Är det att vissa är sig själv på ett barnsligt sätt, and?
 
Liksom varför är det alltid den där tjejen eller killen som står för sig självai ett hörn - för att alla skämtar om personen, trycker ner han eller skrattar åt personen när han svarar fel svar på matten.
 
För på alla skolor i hela svergie är det alltid någon och i många fall flera personer som behandlas på fel sätt.
Man kanske vet att det aldrig kommer några konsikvenser.
 
Tycker detta är sjukt fel, om man e tjock/smal/ADHD/ful/konstig, alla ska behandlas lika.
 
Ingen ska behöva stå ensam i ett hörn. Tycker VI ska börja behandla alla på samma sätt - inte frysa ute någon.

Snöstorm eller?

Kom precis hem från skolan. Ska äta sämlor, gott yes box.

Vet ni vad jag insett idag?
Vissa personer gör sig annorlunda för att få stå i centrum hela tiden. Vissa personer gör ALLT för att få just den kompisen.

Hjälpmedel inom ridsport

Tänkte skriva lite om vad jag tycker om hjälpmedel, gummisnod. Jag tycker det är MÅNGA som använder dom i onödan och många som inte kan hanetera dom på rätt sätt. Det e sjukt igentligen att folk kan spänna upp dom så hästarna varken kan få pusta lite eller något. Dt är fel, tycker bara för att man har en häst som håller upp huvudet hela tiden ska man inte spänna åt den för kung och fosterland, ponnyn ska kunna se upp lite, enligt mig.. Ponnysar som tar upp huvdet och velar, antingen så är det så, och då tycker jag personligen att man inte ska göra något, om ponnyn e den. eller så bror det på något. Men nu e det många som använder dom bara för att ha en häst som dom VILL ha er på tyglen för att det ser bra ut, det tycker jag inte är bra.. Man ska inte göra något inom riningen för att det ser bra ut, skit i att folk tycker, " amen du kan inte få din ponny att tampa under sig " om man kämpar kommer man även få framgång, då ska man inte ISTÄLLET sötta på gummisnodd för att slippa göra jobbet själv. Om man behöver gummisnodd, e det grymt att ha det. Finns det något bättre hjälpmedel en det? Men om du rider på det bara för att, tycker jag att det är fel mot din häst. När man använder den också, ska man kunna hantera den på rätt sätt, om man använder något ska man kunna hantera den också.. Just my åsikt, vad jg tycker, and thats it. http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRrXEOV6AloEiQQLFa0agi9YDaP6E-Sogmixg0l3cvFtY3PUUl0

Två idoler

Alla har nog en idol, någon som man ser upp till lite extra och någon man tappar andan om man ser hen på stan.
När man tänker på det, att man har någon man tycker e sjukt cool. Att man tycker det genom ord eller genom en bild på insta.
 
Jag har rätt många idoler, vissa är vänner och vissa är större idoler och vissa är mindre men alla är dom en förebild. Igår satt verkligen hjärtat i halsgroppen, en dröm gick i uppfyllelse.
Av en ren slump hade jag Isabella Bergs nummer. Skickade iväg ett sms att den tjejen ägde världen.
Och den känslan när min idol svarar på MITT sms, och att hon skickade ett hjärta till mig, hur coolt.
Isabella Berg är en riktigt cool brud, som jag verkligen ser upp till. Vi behöver ju inte prata om att hon rider som en gud. Läs hennes blogg, den tjejen ÄGER.
 
Sedan av en annan slump råkade jag och sara ha Matilda Sparrenhöks nummer. Vi har ringt henne flera gånger men aldrig svaret. Men igår, svarade matilda sparrenhök och vi prata med henne, seriöst kan det bli bättre.
Den coola bruden e en riktig kämpe, seriöst. Insperars av hennes ork att orka med allt varje dag.
Och sedan på kvällen såg jag att hon börja följa mig på insta, seriöst tror ni inte jag dog typ. Så jävla cooooooolt.
 
Två förebilder som jag ser upp till sjukt mycket. E fortfarande helt spiddad.
Men Isabella och Sparris, ni äger sjukt mycket och ser upp till er så DAMN mycket.

Dagens outfit

Godmorgon

Godmorgon, torsdag. En dag närmare min älsklingsfredag. 
 
Känns som jag bodde få en paus i mig själv, stanna upp ett tag när inget händer.Inget som finns i huvudet så att det bombar sönder, utan man kan pausa en stund. Och bara vara liksom, och sedan trycka på play när man känner sig redo att börja igen. Hade vart så sjukt skönt.
 
Nu på morgonen ska jag skriva lite inställda, har skrivit ett om två stora idololer.
Ska fortsätta skriva intällda nu, C yaa.
 

Skärpning av MIG

Ska skärpa mig med bloggen nu, om jag vill något med bloggandet ska jag också upptarera den så som jag vill när jag sitter framför datorn och LÄSER en blogg. Mycket givande och bra inlägg istället för den lilla små uppdatering hela tiden. Time to sharpness up.
För visst e det så, om man läser en blogg själv och den inte uppdateras över huvudtaget eller inga bra inlägg så tröttnar man lätt, men om man har en blogg också ska ska man uppdatera the same.
 
Lite om dagen istället, hade en vanlig dag i skolan, hänge med sara efter det. Rätt mysigt att bara snacka massa skit om inget, haha. Tjockade oss lite med glass med. Bestämde oss för att gå ut och springa i ösregnet, sprang 6 km ungefär, sjukt skönt att bara springa av sig lite. Känns så på något sätt, springa av sig det gammla och lämna det där liksom..  V fixade stallet åt mig idag, tackar. Tycker om att man kan hjälpas åt, om man verkligen inte hinner kan man slänga iväg ett sms om hjälp och tar igen det någon annan dag, sjukt skönt faktiskt.
Hur har ni det i era stall, sköter ni erat varje dag eller kan man få hjälp om man inte hinner?
Mysig onsdag helt enkelt, hoppas ni med haft en bra dag babes.
 
OBS, blogg.se vill inte vara med på bild idag, därför kommer ingen bild. Ska vi köra på ett extra inlg

On my way out

Påväg ut och springa med sara. Ikväll bombas det med bra inlägg, promise.

Gott

Precis gjort glass med grädde och maränger, gott.

Skolan

Sitter på rast, i en hård korridor och kollar på telefonen. Har en liten rolig videoblogg som kommer senar.
BRA uppdatering kommer senare, med bra inlägg. Något speciellt ni vill läs om?

Godmorgon, onsdag

Kommer alla fina läsare, tack för statistiken igår, ni e bäääääst.

Märkte att ni gillade mitt åsiktsinlägg om pelhambett. Kul att ni gillar det liksom.
Tänkte börjar skriva lite åsiktsinlägg eftersom ni gillar det, har ni någon ide om vad jag ska skriva om?

Men nu ska jag till skolan, hejdå!

Dagen och Limones ridpass

Var första skoldagen idag, boooring. Men det gick väl. 
Gick hem och åt lite och sprang till stallet, observera att jag sprang ut och red killen. Han var så sjukt pigg, men idag bestämde jag mig för att han ska lysnna med en gång så när jag dragit lite i munnen vände jag han och gjorde volter på väge, tror ni det hjälpte nej? Men samtidigt var han sjukt fin. Han klipptes även idag.
 
Limone gick som en stjärna, skrittade mycket ibörjan, mjukade upp henne och ställde henne mycket. Red en lugn trav,för mamma ibörjan. gjorde lite skänkelvikningar. mycket tempoväxlingar.
 
Tar av mig min hatt idag för er, statistiken har legat på topp, TACKAR. Ni är grymma, seriöst. Kramar er alla, en stor bamsekram, for real.
 
Godnatt, bebes. Imorgon väntas även en tuff skoldag, men med statistiken kommer det gå bra, haha puss.
 

Killen = damp

Red killen för en stund sedan, DAMN vad pigg han var. Lätt han galoppera en stund, kan ju säga att jag skrattade.
Samtidigt som han var otroligt oigg var han sjukt fin. LIKE IT.

Nu ska jag gå ut till stallet och rida limone, bara känna på henne en stund.
Kan nog få mamma att filma, så ni får film lite senare förmodligen.

Saker ni inte vet om mig

1.  Jag tar alltid lysterin efter jag borstat tänderna.
2.  Jag läser kissies blogg.
3. Jag älskar glögg.
4. Jag har fått imn 90 popcorn i munnen samtidigt.
5.  Jag har massor av personer i min omgivning som gör mig vansinig.
6.  Jag kommer aldrig prova att röka, never in my life, NEJ. Finns bättre saker att göra.
7.  Jag gråter nästan aldrig när jag slår mig.
8.  Nästan alla personer som jag typ e glad på riktigt med e vuxna, INTE ALLA.
9.  Jag badar rätt ofta.
10. Jag har ofta på mig min lillasysters strumpor:
11. Jag tycker det e en person här i världen som förstjänar bra och fina kommentsrer varje sag.
12. Jag e sjukt besviken nu.
13. mins händer e alltid jättetorra.
14. Jag suger på matte.
15. Jag tycker om caffe, om jag inte dricker det en gång per dag får jag ont i huvudet.
16. jag tycker inte om när folk hjälper mig i stallet.
17. Jag älskar blandfärs.
18. Jag har gått i ett par sommarskor hela vinter.
19. jag vill ha navelpercing.
20. Jag suger på att sova länge på morgonen.
21. Jag läser franska.
22. Jag brukar ta mycket hårspray.
23. Jag brukar inte ha vantar i stallet på vintern.
24. Jag älskar guackamole.
25. jag och min familj äter tacos varje fredag.
26. Jag skrattar alltid åt mina skämt när jag pratar med Emilia.
27. Jag heter Amanda i andranamn.
28. Jag hällde upp dopvattnet åt min syster.
29. Jag älskar rostade mackor.
30. Jag hatar min vinterjacka!
 
 
 

Angående pelhambett, fick denna kommentaren av mittlivscitat.blogg.se. Var tvugen att lägga ut den - så bra skrivit och så sant!

Jag tycker att man kan använda starka bett OM man kan hantera det och OM man är medveten om att man inte kan sitta och rycka och dra i hästen. Som du skrev så borde det räcka att man pillar lite med fingrarna...
Att se småbarn rida runt med starka bett och sitta och slita och dra i hästen gör nästan ont i mig... Kan man inte hantera det ska man inte använda det heller.

Sedan så tvivlar jag inte på att du kan använda det på ett bra sätt, för det vet jag att du kan :)

Pelhambett hit och dit

Gud, pelhambett e så stark.
Det skadar hästens mun.
Det e fult.
Ingen ska behvöa lida med ett sånt bett i munnen.
 
Det finns många olika åsikter om pelham och hur det ska vara hit och dit.
Vissa sitter helt okunninga och säger att det skadar för att flaggan ska åka åt ett håll.
Vissa sitter kunniga och säger sin egen åsikt - kaos.
 
Men bakom datorn eller mobilen kan man kaxa upp sig enormt mot folk - när telefonen ringer blir man som en liten mus.
 
Tillbaka till pelhambettet.
 
Jag anser att om man har en väldigt stark häst som nästan är omöjlig att hålla i finns det fatiskt ingen anledning att sitta och rida på ett tredelatbett om du ändå ska dra i munnen hela tiden.
Då e pelhambettet bra för att att det behövs, lyssna nu. Det finns absolut ingen bevisning på att pelham gör sönder munnarna, och om du e orolig att kedjan sitter för hårt - lös lite på den då.
 
Jag som rider på ett pelhambett på killen anser jag att untan det blir det farligt för oss.
När killen rids ut så mycket som han gör, pga hans ålder. Han blir helt okontrollerbar, han blir helt galen. Utan det bettet klarar jag inte av att hålla han. Och jag tänker inte springa in i någon bil - det blir farligt för oss alla.
 
Bettet e hårt, det är det. MEN det bettet är inte gjort för att du ska sitta och dra, du behöer bara röra på fingrarna så blir det reKTION tillbaks. Och munnen går absolut inte sönder, haha.
 
Att rida på pelham utan att ha en stark eller en ponny som inte blir noskalant finns det ingen anledning att rida på det. Om det för osäkerhet tycker jag du ska skaffa en tränare ist.
Finns det ingen anledning ska du heller inte använda det.
 

Är jag dum i huvudet eller whut?

Folk vänder ryggen åt mig 24/7.
Jag fattar faktiskt inte varför?
Man pratar ena dagen och nästa dag vänder folk ryggen åt en och behandlar en som LUFT.

Vem som helst, men det är inte okej.

Godmorgon, shut me

Gud, var verkligen trött imore. Längtar så mycket tills jag får gå och lägga mig igen, har bara några timmar kvar, haha.

Imellanåt känns det så onödigt att gå till skolan, why liksom? Men men, det e väl bara att stå ut eller.

Tisdag, let's go.

Btw, skrev ett åsiktsinläggg igårkväll, som kommer ut vid tretton tiden.


Dagens ouftit.

Tack för statistiken

Har precis lagt fram nya fräscha kläder för skolan imorgon. Skönt att slippa virra runt i huset som en naken elefant, haha.
Visste ni att när mitt rum är städat blir jag som en ny person, mycket öppnare och nogganare i ALLT jag gör.
 
Gud, haft tre veckors lov nu. Tiden gått fort och jag fått mycket gjort.
Känns som jag utvecklas mycket i mig själv nu väldigt fort, blir mognare och mer erfaren om livet och det går fort kan jag säga dig. Under denna helgen utvecklades jag DAMN mycket. Dessa tre veckor har jag förståt livet mera och byggt lite till på min självsäkerhet som jag hoppas kan bli stabil och svår att rasa, think so yes.
 
Men imorgon e det stopp på softpotatisar som kan sova länge, som kan se ut som sju svåra år och slippa ha kletig gegga på ögonfransarna, nu blir det stress men har en planerad vecka frmaför mig, skönt.
 
Nu kör vi skolan och snart kan vi ränka mot sommarlovet. 
 
Gud känns som vi precis kom ifrån sommarlovet och ny har 1 termin redan gått, veckorna bara rusar iväg verkligen.
Läskigt igentligen, att tiden går så fort ibland, och ibland långsam..
 
 
Veckorna framöver, ponnysarna sk gå lagom hårt ett tag nu fram tills v. 4.
Då dom vilar i tre dagar. Familjen och moster ska upp till släkten i dalarna En fyller år, kul ska det bli.
Var ju ett tag sedan kan man ju säga. Vi får väl hoppas jag kommer in i ett bra flow nu. Känner verkligen inte för att stressa längre.

Tell the world that im going home

Kom precis hem från frisören, klippte upp det lite bara, nöjd.
 
Sprang in på ica och köpte en mango, nyttigt men så sjukt gott, mm.
 
Vad e era planer för kvällen då?
 
Mina e stora.. ne skojja. Ska skriva ihop några inställda och mysa lite.
Men först ska jag skicka iväg ett mejl, woooopa.
 

Hade du klarat pressen som känd?

Livet för en stor bloggerska, en ALLA vet namnet på.
Livet bakom kulisserna e nog väldigt hårt, det e nog svårt att leva upp till dessa förväntningar alla läsare har.
Man måste nog har redigt men skinn på näsan för att klara av all publictet som blir om en.
Man måste nog vara en stark peson som vågar stå upp för sig själva för att kunna handskas med alla elaka kommentarer man får dagligen.
 
Det e nog ingen dans på rosor direkt.
Destu yngre om mer känd man e - destu svårare e det nog.
 
Jag tror med handen på hjärtat att hälften av alla vi tjejer och killar som läser en känd blogg inte hade klarat av pressen. MÅNGA av dom sitter nog bakom sin dataskärm och skriver dessa elak kommentarer - dom personerna e nog sjukt osökra, just saying..
 
Hälften av er där ute tror nog att dom stora lever rena rama lyxlivet.. Men det kommer nog många tårar många känslor och mycket PRESS.
 
Bara en tanke jag hade i huvudet. Hade du klarat av att vara en känd bloggare?
 
 
 
 

1 kommentar - länkning

Vaknade imorse av en grymt fin kommentar av Olivia.
 
Hennes blogg hittar ni  HÄR , en
grymt fin blogg om hennes liv och hennes häst. Olivia e en person jag fått mycket erfarenheter av livet av och haft väldigt kul med. Men det som jag tycker e häftigt är att hon tycker jag e cool - just för att hon e 18 år.
Diggar dig mycket. Och bloggen, ni kommer inte ångra er säger jag. www.mittlivscitat.blogg.se
 
 
 

Min vecka

Jag ha suttit länge med enna vecka - klippt och klistrat i mitt huvud för att få ihop den första veckan BRA. Jag ska börja med att lanera mina veckor in i insta ditalj - när det e mycket som ska gå ihop och man ska lyckas  lyckas man om man planerar noggrant. 
 
Vilket jag vill  första veckan i skolan e viktig för mig- kunna känna mig lugn fasten den där lilla stressen alltid ligger där.
Min veckor med skolan e långt ifrån softpotatisveckor - därav väljer jag att planera för att kunna få en stabil vecka.
 

Tisdag: Vi slutar 14:50 på tisdagar, då gäller det att lägga på en extra växel för att kunna få ridit innan mörkret.
Killen ska ridas ut, han ska få galoppera av sig lite eftersom haninte gjort det på ett tag. Knaptorp blir det.
Limone ska ridas i paddocken, mycket öppnor och slutor i skritt och travs lite på volten simply.
 
Onsdag: Limone ska promeneras bara, ska gå ut och springa med sara efter det.
 
Torsdag: Killen ska ridas ett hårt pass i paddocken, lösgörsnde övningar.
Går ut och springer efter det också.
 
Fredag: Limone ska få klättra lite - mycket muskler bildas. Kanske hänger med någon kompis också.
 
Lördag: Killen ska ridas ut, fokusera på att få honom lugn. Limone promeneras.
 
Söndag: Helt ledig, kanske hjälper till i stallet. 
 
 

Chillmåndag

Sista dagen innan skolan börjar, en stor ångest.

Ska verkligen ta vara på dagen, och slappa. Fixade stallet imorse, så e det färdigt liksom, skönt.

Gjorde pannkakor till lunch med, gott var det.

Går hemma i mina mysbyxor, mysiga strumpor och ett linne, mys verkligen.
Som ni nog förstår har jag tid att blogga BRA inlägg idag - vilket jag ska göra.

Ska länka en blogg också, men gör det senare då jag har lite mer tid.

Om du vill bli länkad här, men en liten kommentar från mig. Skriv lite vad du tycker om mig så länkar jag den. Puss.

Party

Jag ler som f*n

Sätter verkligen av hatten för er idag.
Statistiken harvarit grym, serre bäst.

Blir verkligen glad för det ni gör, hade lätt länkat alla era bloggar, LÄTT.
Bara för att ni stöttar mig med att höja statistiken ett snäpp.

Om just du vill bli länkad på min blogg, skriv en liten kommentar om vad du tycker om mig. Länkning, sett fart att kommentera vetja.

Dagen

Gud, var verkligen jobbigt att gå till stallet imorse, längtar inte till skolan kan jag säga.
Gjorde stallet och promenerade limone en sväng. Sedan var det bara att knö ihop sig i en bil med fem säten och sex personer. Langade höbalar i massor och skrattade mycket. Blev en bullfika och sedan upp i sadeln. Fixade en stor paddock som vi släppte limone och killen i, lite damp, typ MYCKET.
Hem, äta och iväg till sara. Sprang ungefär 5 kilometer, snacka om att e helt död.

Just nu kollar jag på en dokumentär om en killen som SKA bestiga alla högsta berg i varje värdsdel. Tycker dom personerna e sjukt coola. Det är ett bevis på att man kan göra allt om man vill, hands up.

Now we go

Kom precis hem från stallet, vi fixade i ordning den stora paddock så killen och limone kan gå i en stor hage ist.
Jäklar vad dom sprang, film kommer.

Men först ska jag åka till sara, ska bara äta upp. Blir springning, några kilometer, vi hörs sedan.

Varför är vi tjejer så jävla dåliga?

Jag får seriöst DAMP på tjejor, vi e så jäkla svåra och så omogna.
Jag tycker vi ska skämmas så sjukt mycket.
'
Vi behandlar varandra som luft - man ska visa RESPEKT för ALLA.
 
Vi kan inte hålla käften om en enda sak - Du ska vara glad att någon berättar någon berättar något för dig för dom litar på dig, då RESPEKTERAR du att dom vill att det stannar där, that it.
 

Vi skryter så mycket om oss själva, " gud jag e så jävla stark " " jag e sån bra kompis, alla vill vara min vän " " jag e så bra på detta och detta " - Du är inte bättre än NÅGON annan, om folk respekterar det du gör så ska du RESPEKTERA det dom gör.
 

Vi försöker stå i centrum hela tiden, ALLT för att du ska synas - DU, alla har gjort något bra någon gång då dom förskännar att stå i centrum för det dom gjoort, visa lite RESPEKT mot dom och gör något bra istället.
 

Respekt, respekt, respekt och respekt. Ingen tjej har ingen respekt för någon, dom tänker bara på sig själva.
Seriöst, jag föredra killar. Ingen jävel visar respekt utan tänker bara på sig sjävla och sårar andra. Fuck it.
 

Lastat hö nu, work it.
Nu blir det bullfika och sedan ridning.

1 bra sak om mig/ 1 dålig sak om mig

1 bra sak om mig:
 
  • Jag står upp för mig själv till 110%, om någon säger saker som JAG gjort men inte har - säger jag det och står för det. Jag står seriöst för det jag säger och tänker igenom det noga innan jag framför det. OCH det e det jag vill insperar tjejer i min ålder till att göra. Med handen på hjärtat säger jag att för en månad sedan stog jag verkligen inte upp för mig, nu säger jag till om något e fel och står för det i vårt och tort.
1 dålig sak om mig:
 
  • Jag e väldigt feg av mig, sjukt feg. Jag vågar lite och nu menar jag inte att jag typ inte vågar gå i mörker utan med mig. T.E.X att våga säga till kompisar och dom beeter sig på ett sätt som inte e okej eller att jag inte vågar göra saker för jag e rädd för vad folk ska tycka.  Jag försöker och jobbar verkligen på dt varje dag. Men detta är en enhet som verkligen inte e bra.
 

Jag har en ångest

Jag har fått någon annorlunda ångest för att skolan ska börja igen.
En klump i magen typ, men liksom ingen annledning.
 
Om det e att jag är närvös hur det ska gå, måste gå upp på morgonen eller att det blir en fruktansvärd stress över skiten? 
Men jag har lite palner på hur jag ska sköta skolan för att få det så lungt som möjligt.
 
  • Jag ska gå upp klockan 05.30-06.00 varje morgnon så jag slipper stressa och kan skriva tre inställda till dagen så att bloggen hålls igång med BRA inlägg. Inga små inlägg var tredje minut att nu gör jag det och det osv.
  • Sätta upp ett schema varje söndag för ponnysarna, ordning och reda.
  • Gå och lägga mig i tid varje kväll, nu snackar vi faktiskt om 21-22.
  • Lägga ner mer tid på läxor, så allt sitter i huvudet. Göra mitt absolut bästa på nationella.
  • Gå ut till stallet direkt efter skolan, blir lätt att man sitter vid telefonen och vips e det mörkt.
  • Gå ut och springa 2-3 gånger i veckan med sara. Mörkt eller öjust men detta e ett MÅSTE nu haha.
Detta ska jag hålla nu - fram tills nästa lov då det blir nya punkter kommer upp.
 

I don`t hate you, I have just lost all respect for you.

Söndag idag, sista söndagen på lovet. Har en stor ångest för skolan, lite av det kommer lite senare.
 
Vad e era palner för dagen idag?
 
För mig e det fullt upp, men tycker om det.
 
Nu ska jag käka färdigt min frukost och fixa diskmaskinen, duktig?
Sedan ska jag gå ut till stallet, har 7 hästar att släppa ut, och idag ska limone promeneras och killen ska ridas, gud var tre dagar sedan jag red han nu, längesedan. Varit lite småbarn som ridit honom, gulligt.
Ska åka med och hämta hö också, bara att sätta balarna i handen och bära.
 
Umgås nog med sara också, eller vi ska gå ut och springa, få bränna lite fett efter alla popcorn, skumtomtar och glass vi har ätit, eller Emilia?
 
Och du, idag när du läser detta. Skicka i väg ett sms till dina närmaste vänner och säg vad du uppskattar hos dom.
 
Life moves pretty fast, if you dont stop and look around once in a while you could miss it.
 

Ha en bra dag höni.

Våga ta steget ut

I helgen har jag lärt mig en viktig läxa. 
En läxa som fick mig att faktiskt förstå att vissa personer är fega.
Eller som sara skrev, en stjärna har slocknat.
 
MEN jag vågade faktiskt stå upp helt och hållet för mig själv med hjälp av en nära vän, sara.
Jag satte stopp för att det ALLTID ska vara mitt fel, ALLTID e det det.
I helgen förstog jag att så länge man står upp för det man gjort och inte gjort, erkänner misstag och erkänner INTE dom misstagen man inte gjort.
 
Just nu e jag väldigt nöjd med mitt " vänklimat ", jag har två vänner som jag säger allt till och som jag litar på och vet att INGET åker ut. Emilia och sara.
Sedan har jag VÄNNER som jag umgås och har kul med, många.
 
Faktiskt nöjd, men en sak till jag lärt mig är att man måste ha minst en vän som man kan lita på upp till 120%, någon som man står extra nära. 
 
Men gud, det har gått en vecka på 2013 och jag har ändrat lite uppfattningar, blivit en bättre person, kommit närmare lite vänner OCH HUR SKA 2013 SLUTA`?
 
Två viktiga läxor har jag lärt mig i helgen, inte bara det har haft en riktigt girlhelg.
Umgåts med sara, pratat om allt och inget. Varit seriösa som fan till att klä ut oss i mammas kläder och gå över till grannarna. Vi har klippt lite rep och väckt varandra på morgonen, eller sara haha.
Lagt upp lite springdagar och ätit ben o jerry.
Varit riktigt riktigt arga och skratta ihjäl oss, gjort grisljud på nordstan och fått blickar medans jag dör av skratt.
Låter det som en perfekt helg? För det har det varit.
 

BILDER

 
 
 
Bilder från idag, tycker om första outfiten skarpt, liksom simpply men ändå snygg.
Andra e sjukt slapp men endå cool.
Och ja, hälften av alla bilder e på skoj, haha

Ställa om

Var i stallet och red med en tjej. Gick bra, travade lite i torp, trav på långa sträckor länge - muskler.

Men nu e det dags att ta av sig dom smutsiga kläderna, dom äckliga händerna och håret som luktar.
Ta en dusch, fixa iordning sig och kleta ut mascaran och fram med kameran.

Resten av dagen spenderas med kameran i handen och sara - kort blir det i massor. Så behöver jag ens säga att eet blir bildbomb ikväll?

Lördag

Råkade visst gå och lägga mig vid två igår för att sara väckte mig lite våldsamt, haha.

Sara ska snart åka och jag ska gå ut till och rida.
Sedan kommer sara igen och då blir det plåtning, GRYMT!

Hej hej

Nu ska Elin sova och hon tror jag ska sova med, but nepp. Ska väcka henne på minst sagt våldsamma sätt, vill ni ha en video? Hahah. Alla grymma går in på min blogg Nattstad.se/ponnystar . Men vi ses väl!
/Sara

Hej

Vad gör ni då?!

Tänkte köra utmaningar på bloggen.
Jag och sara kom precis från maten, så vi tänkte köra lite utmaningar tsm.
Har ni några förslag?

Är påväg hem

Haft seriöst mysigaste dagen på länge.
Bara skrattat lite * host *.
Köpt med mig lite saker hem iaf, fina bilder kommer komma imorgon, eller bilder kommer. Puss på er.
Sammanfattning och så kommer när jag kommer hem.

Espresso house

Min åsikt

Fick en tanke igår, kollade på en video om tånåringar som blir så sjukt mobbade att dom inte vill leva.
 
Har en stark åsikt om detta som jag står fast vid HÅRT.
 
Personer som mobbar andra - mär inte bra själva.
Kan vara föräldrar som är missbrukare, ont om pengar eller umgås med personer som inte är bra för en.
Då bildas en ond cirkel - man utsätter andra för att man själv inte mår bra.
 
Jag säger verkligen inte att detta är okej för det är det inte, verkligen inte. MEN det finns nästan alltid en bakrund.
 
Personerna som då usetts för mobbing varje dag, säger bara hands up.
Starka som tusan, verkligen.
Tänk dig själv att få kommentarer om att du e tjock, smal hora, ful, dum i huvudet och ALLT. Och i svåra fall misshandlad, jag tror verkligen att självförtroendet fräts ner ordentligen och man blir rädd för ALLA.
 
Men någonstans måste det väl endå gå en gräns? Det finns ingen gräns - utan gränser kommer är självmord finns i huvudet. Om du får höra att du är helt värdelös och att det inte finns någon som helst andledning att man finns under många år så tror jag faktiskt att man blivit så nertrampad att man inte vet en egens bästa - då börjar man fundera om det faktiskt finns någon andledning att man lever.
 
Vips så börjar man skära sig själv i handen, slå sig själv och massor av saker bara för att man tror att man e värdelös..
 
Detta e verkligen fruktansvärd, att folk kan mobba och leda till att personer vill ta livet av sig.
Någonstans i det hela tror jag det är viktigt att sätta sig ner och tänka över sig själv, men jag vet inte kkanske tänker man inte på något annat än att det inte finns någon ide att leva.
 
Om det finns någon som läser min blogg - och har bivit utsatt för dehär. Vill JAG att DU sa veta en sak.
Du e bra som du e, verkligen inte värdelös. Sträck på dig och var stark.
 
Verkligen ett allvarligt och känsligt ämne men ändå något som många glömmer bort.
Tänk att du har en dålig dag i skolan, kanske i 5 dagar och blir helt krossad. Tänk på dessa killar och tjejer en stund. * Host *
 

Den 4 januari 2013

Snart har det gått en vecka på 2013.

Klarade iaf att gå upp klockan sju imorse, bara på med regnkläder och gå ut i blåsten. * stolt * .

Vi kommer höras under dagen, japp.

Godnatt från mig och min katt

Idag har varit en sån där dag som man bara slppat, promenerade båda ponnysarna förut bara. Annars har jag väl skypat med emilia hela dagen. Men idag ska klockan ställas på 7 och " stör ej " ska bort.
Har nämligen utsläpp imorgon och så. Så rätt skönt att slippa stressa, fast ändå lite läskigt att få en inblick i vardagen igen, fy och blä. Imorgon förutom att jag ska åka till stan med bästa ska jag också göra en viktig sak som jag nu knner mig redo att göra, let`s do it crazy.
Så ja, imorgon börjar året 2013 för mig...
 
Brb, skrev ett viktigt inställt ikväll, ett sjukt allvarligt sådant.
Men nu måste jag sova om jag ska orka upp imorgon, godnatt!
Här har jag haft limone i ca 3 veckor.
 

Haha

Snacka om dålig statistik idag.
Skällde jag för mycket på er?

Just nu får jag damp på min dator som inte vill logga in på blogg.se!
Ses ikväll, ska ägna kvällen åt att skriva inlägg åt er tills ikväll.

Imorgon åker jag med stan med sis, en riktigt nära vän, sara. Lördagen ägnas också med sara, blir plåtning@

Respons

Från och med nu kommer bloggen hållas igång.
MEN, jag kommer vara noga med att få respons från er. En blogg är uppbyggd på att ni läsare kommenterar och jag skriver men nu skriver jag och ni bara läser, inte okej.
Vi startar dagen med att härma saras grymma blogg, nattstad.se/ponnystar
En lista vad jag ska göra idag, härmapa.

* fixa mig medans jag skypar med emilia.

* stallet, båda ponnysarna ska skrittas för hand i 30 min. Båda gick sjukt hårda pass igår, så dom ska få en bensträckare.

* hem, duscha och sedan chill.

Ingen dag med mycket inblandat, just simply!

Why?

Varför ska jag blogga om jag inte får någon respons tillbaka?

Godmorgon

Here I go

Ska skriva ett inlägg om det ni vill läsa om. 
Skriv i kommentarerna vad du vill läsa om här på min blogg.
Så fort en kommentar kommer sätter jag mig vid datorn. 
Känner du mig eller inte, vad vill du läsa om.
Skriver ALLT, kommentera nu, puss.
 

I don`t care

Detta året har jag bestämt mig för att jag ska helt skita i vad folk tycker om mig.
Jag ska köra mitt race och det jag tycker är snyggt.
 
Det är nog den viktigaste punkten som jag ska lyckas med hela 2013.
Man tänker mycket om vad andra tycker om en, man får kommentarer " vad har du på dig ".
Jag ska helt stänga ut detta iår. Om jag vill ha ILLROSA byxor som jag nevehh skulle sätta på mig för jag hatar rosa, men om jag skulle vilja ha det skulle jag haft det.
 
Jag tycker det e sjukt snyggt att ha en klädstil som sticker ut lite, det är fett coolt.
Inte dom där vanliga T-shirt från lindex och byxor till, to simply.
 
Jag har stängt ut ALLT detta nu. Kör mitt eget race. Om folk gillar det eller inte är upp till dom.
Största gåvan är att jag e mig själv.
 
- Be yourself.
 
Nu har vi ett år där vi e oss själva, har på oss det vi vill och låter INGEN göra oss till nån annan?
 
Just det, jag vill ha ett bra år iår. Jag har en sak om jag måste göra, för min skull.
Hälften är gjort, bara hälften kvar. Ska ta mitt ansvar och bara göra det, lätt som en plät.
Efter det börjar mitt 2013. detta blir ett grymt år.

I only miss you!

Det finns en sak jag nevehh har tagit upp här, varför inte liksom?

Vi förlorar vänner hit och dit, vi blir svikna och sviker, ALLTID.
Man kan störa sig på att någon är ful till att någon behandlar en på fel sätt - svikning.

Alla vänner som jag har blivit svikna och svikit saknar jag inte ett skit.
Allvarligt så är jag glad över att dom vännerna är borta.
Jag tror att många blir väldigt ledsna när man förlorar en vän - innan dom förstår vad dom vännerna har gjort.

Det finns verkligen så sjukt grymma männskor här, som behandlar en på ett idiotiskt sätt. Jag vet, det är inte okej för fem öre.

Men dom vännerna ska du absolut inte sakna. Du ska vara glad över att den personen inte kan behandlar dig på ett ite okej sätt.

Jag kan faktiskt med handen på hjärtat säga att jag saknar INGEN av dom vänner som stått mig nära.
Jag gör faktiskt inte det - jag e lättad av att vänner som inte är bra för en inte finns i ens omgivning.

Jag tycker att du med ska vara det.
De vänner som du mår dåligt av/behandlar dig fel/ elaka, gå fram till dom säg att du har blivit oerhört sårad och gå. Sedan ska DU vara stolt över DIG att du lyckades och att du kan få in vänner i din omgivning som e bra.

Låt INGEN behandla dig på fel sätt, det är VERKLIGEN INTE DU värd.

INSTÄLLT

Gjorde ett inställt igår - ligger nämligen och sover just nu.
 
E verkligen sjukt taggad inför detta året, forma året som man vill och behandla det på rätt sätt. 
Efter förra året, 2012 har jag fått mycket erfarenheter av live och blivit sjukt stark.
MEN, Jag har mått skit hela året, eller mått skit september - december. 
Jag tänker inte låta någon komma im och trampa ner mig igen. Efter det jag har fått uppleva vill jag verkligen insperera er till att våga stå upp för er själva.
jag KAN INTE ALLT, men det jag har gått igenom har jag också fått mycket erfarenheter och kunskap. Som jag vill att ni ska få ta del av för att kunna stå upp för er själva.  Detta året ska VI tillsammans våga stå upp för OSS själva. Det är 2013 nu.
 

Så 2012:
 
* Skitsnack, detta är så 2012. Vänner snackar skit 24/7 och vips kommer det till den personen man snackat skit om. 
 
* Trampar ner folk, vänner trampar ner folk för man tror att man är något.
Ni som har gjort detta hoppas jag vet att dom såren kommer ALLTID stanna kvar.
 
*  Släppa ut saker, man smsar med någon och sedan BANG BOM har man berättat en hel konversation till någon.
 
2013, inne:
 
* Stå upp för sig själva - hands up till er som gör det 2013.
 
* Våga ta steget att säga ifrån till någon som behandlat en illa - face2face.
 
* Radera vänner som inte är bra för en - för att kunna ta in personer som är bra för en.
 
 

Detta kör vi på. 2013, taggad till tusen och detta året gör vi tillsammans och vågar lyckas. Eller hur?
 

Kan ju vara

Bra att gå och lägga sig nu? En härlig sovmorgon väntas imorgon, riktigt skönt.
Ha en god natt, eller en god morgon kanske man säger?

Mig i ett nötskal

Har verkligen svårt att vara uppe på kvällarna utan socker eller kaffe. Funkar verkligen inte.
Samma e det där på morgonen, kan inte sova längre än till 10, det gör att jag är väldigt trött vissa dagar.
Men på nyår brukar det bli sängen vid 3-4, oppss, och då kan jag sova till 12.
Så imorgon blir det en låååång sovmorgon, gud vad skönt. Ska inte göra NÅGOT imorgon. Blir väl förmodligen sängen hela dagen, mysigt.

Nu e jag inne på min första kopp kaffe för att kunna hålla mig vaken - sova länge imorgon.

NEW YEAR

dressyrlivv

Hej! Här få ny följa mitt liv, min vardag. hoppas ni gillar det. lämna gärna en kommentar efter er och säg vad ni tycker.

RSS 2.0